HOROSKOP za SUBOTU 12. februar 2022. godine: Ovan želi NEOBAVEZNU VEZU, Devica razmišlja O BRAKU, Strelac priželjkuje NOVU LJUBAV!

HOROSKOP za SUBOTU 12. februar 2022. godine: Ovan želi NEOBAVEZNU VEZU, Devica razmišlja O BRAKU, Strelac priželjkuje NOVU LJUBAV!

6 фебруара, 2022 Off By Bojana

 

 

VAGA

Možete da očekujete da ćete imati neke manje probleme kada je u pitanju poslovno polje. Partner pokazuje ljubomoru a vama to ne prija. Moguće je da ne volite da budete pod nečijom kontrolom. Moguće je da ste pod stresom.

 

 

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspeti da ostvarite poslovne planove na kojima ste radili. Došlo je vreme da voljenoj osobi pokažete svoja iskrena osećanja. Ne biste trebali da bežite od toga. Pazite na bubrege.

 

 

STRELAC

Imaćete priliku da dođete do novog posla uskoro. Očekuje vas faza koja može da vam donese dobre promene. Moguće je da vas prati jedna veća doza usamljenosti i da priželjkujete novu ljubav. Dobro zdravlje vas očekuje.

 

 

JARAC

Imaćete uspeh na poslovnom razgovoru. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Moguće je da vam neki vid distance od voljene osobe prija. Potrebno vam je neko vreme da budete sami. Manji problemi sa sinusima.

 

 

VODOLIJA

Razmišljate o tome da pokrenete novi posao. Moguće je da imate zaista dobre ideje. Nije vam povoljan dan za ljubav, sa voljenom osobom imate trzavice i nesuglasice. Potreban vam je odmor.

 

 

RIBE

Moguće je da imate poteškoće kada je u pitanju vaš posao i da ne možete sami sve da rešite. Vaša očekivanja na polju ljubavi su velika. Želite da budete što više sa osobom do koje vam je stalo. Mogući su problemi sa želucem.

Стране: 1 2