HOROSKOP za ČETVRTAK 10. februar 2022. godine: Bik UŽIVA sa partnerom, Rak KRIJE OSEĆANJA, Vaga ostavlja PROŠLOST iza sebe!

HOROSKOP za ČETVRTAK 10. februar 2022. godine: Bik UŽIVA sa partnerom, Rak KRIJE OSEĆANJA, Vaga ostavlja PROŠLOST iza sebe!

6 фебруара, 2022 Off By Bojana

VAGA

Potrebno vam je neko vreme da odlučite kojim putem ćete krenuti. Mogući su promenljivi odnosi sa nadređenima. Ostavili ste prošlost iza sebe i zadovoljni ste zbog toga. Moguća je ukočenost i problemi sa leđima.

 

 

ŠKORPIJA

Moguće je da ste usmereni na neke formalnosti ili sudska rešenja koja očekujete. Postepeno ćete ostvariti svoje ciljeve. Moguće je da ste pogrešno protumačili neke signale na ljubavnom polju. Izbegavajte unos alkohola.

 

 

STRELAC

Zabrinuti ste za polje finansija jer se u prethodnom periodu neke stvari nisu odvijale onako kako ste planirali. Dopada vam se jedna osoba koja deluje veoma misteriozno i privlačno.: Potreban vam je odmor.

 

 

JARAC

Niste zadovoljni poslovnim ugovorom koji vam je ponuđen i planirate da predložite neke izmene. Ukoliko ste u braku mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom. Povoljan je dan za novu vezu. Koža vam je osetljiva.

 

 

VODOLIJA

Nije vam lako da izađete na kraj sa svim poslovnim obavezama koje vas očekuju. Pred vama je naporan dan. Moguće je da vam se dopada jedna pomalo stidljiva i prilično skromna osoba. Želudac vam je osetljiv.

 

 

RIBE

Nije preporučljivo da rizikujete danas. Mogli biste da budete oštećeni od strane neke osobe rođene u znaku Blizanaca. Očekuje vas zanimljiv dan za polje ljubavi… Slede vam nova poznanstva. Bavite se sportom!

 

Стране: 1 2