Vodolija strahuje od gubitka slobode… A zašto ostali znakovi drže partnere na odstojanju!

Vodolija strahuje od gubitka slobode… A zašto ostali znakovi drže partnere na odstojanju!

15 фебруара, 2019 Off By Bojana

Svaki horoskopski znak se drugačije ponaša u vezi i izražava svoju privrženost na drugačiji način.

 

Ovan

Ovnovi žele da sve bude po njihovom, onako kako su oni zamislili. To im stvara osećaj suvereniteta koji se inače plaše da ćeizgubiti u vezi. Pošto toliko dobro možete da upravljate stvarima sami, uzdržavate se da drugima kažete koliko su vam potrebni. Osim toga, pazite da ne budete preterano zahtevni.

 

Bik

Kada se Bik jednom obaveže, onda se trudi da to bude zauvek. Zato mu treba toliko vremena da izabere pravu osobu. A kada jednom stupi u vezu, želi da stvari zauvek ostanu iste i odupire se promeni. Strah od odstupanja od rutine njegova je najveća prepreka za uspostavljanje intimnosti – koja stalno treba da raste, a ne da stagnira. Morate da verujete da je takva promena dobra i da počnete da radite na tome.

 

Blizanci

Blizanci mnogo vole da flertuju i retko kad se zaista posvete tome da ostanu dugo u vezi. Strah od dosade tera ih da stvari održavaju na površnom nivou i da nikad ne ulože sebe toliko da bi se osećali vezano. Osim toga, plaše se da će partner otkriti njihovog „mračnog blizanca“ kojeg se toliko trude da sakriju. Ali ako pustite nekog da osvetli vašu tamu ljubavlju, zaista ćete se zbližiti.

 

Rak

Rak se plaši da pred drugima pokaže svoju ranjivost. A pošto su njegove emocije tako očigledne, to se dešava veoma često. Kada ga neko „razotkrije“, on se oseća kao da je u milosti i nemilosti svog voljenog. Pošto se lepo osećate kad negujete druge, treba i drugima da dopustite da vam se nađu kada vam je teško i da im se otvorite.

 

Lav

Vama je teško da se odreknete osećaja da sve držite pod kontrolom. To može da drži druge na distanci. A deljenje moći je ključ za dobru vezu. Kada otkrijete oblasti u kojima niste tako dobri, prepustite ih drugima. Obuzdajte svoj temperament i vežbajte strpljenje.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2