Daće vam MNOGO, ali će zauzvrat tražiti SVE: Samo JEDAN znak Zodijaka koji je NAJTEŽE VOLETI!

Daće vam MNOGO, ali će zauzvrat tražiti SVE: Samo JEDAN znak Zodijaka koji je NAJTEŽE VOLETI!

31 августа, 2018 Off By Bojana

On je težak, ali ako ste sposobni to da podnesete, biće vam izuzetno veran i pun ljubavi.

Radi se o Devici!

 

1. Devica je osetljiva, zato budite pažljivi s njenim osećanjima

Device će svoja osećanja držati pod kontrolom, jer znaju da su preterano osetljive, a ne žele preterano da reaguju. Kada dođe do toga da izjavljuje šta je muči, to može izaći na eksplozivan način jer je to dugo držala u sebi. 

Pružite joj sigurno mesto za izražavanje tih osećanja, umesto da se „istresete“ na nju onda kad eksplodira.

Njoj je samo potreban osećaj da ste je čuli i razumeli, a kada izbaci sve iz sebe, može da se opusti. Pripremite se i za sledeću eksploziju, jer nažalost, ona stiže veoma brzo. Gomilanje emocija u sebi je ono što ona najbolje radi.

 

2. Recite ono što mislite i mislite ono što govorite

Devica mrzi mentalne igre i ne voli da nagađa kako se osećate ili da donosi pretpostavke. To je izluđuje! Ona smatra mentalne igrice i uskraćivanje od emocija nezrelim i potpunim gubitkom svoje energije. 

Njoj je najvažnija otvorena komunikacija, ali ipak učinite to s taktom, molim vas. Biti iskren je jedna stvar, a nešto sasvim drugo je ako ste grubi i bezobzirni. Zapamtite da su Device osetljiva stvorenja i ophodite se s njima s puno ljubavi i nežno.

 

3. Kad ste s njima, red i čistoća su najbitniji

Device vole savršeni red i pedantnu čistoću. Ako se spremate na zajednički život s Devicom, ne bacajte svoju odeću na pod, ne ostavljajte sudove u sudoperi i ne ostavljajte novine razbacane unaokolo po kuhinji. Devica je tako opsesivno uredna da bukvalno ne može da funkcioniše u bilo kakvoj vrsti haosa.

Ne očekujemo da se pridržavate naših smešnih organizacijskih standarda, ali samo pokušajte da imate saosećanje za činjenicu da vaša Devica ima malo opsesivno– kompulzivni poremećaj i to će, nažalost, uticati na vas.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3