Do kraja nedelje ove znakove čekaju baš STRESNI dani, a evo kome se SMEŠI VELIKI NOVAC!

Do kraja nedelje ove znakove čekaju baš STRESNI dani, a evo kome se SMEŠI VELIKI NOVAC!

21 маја, 2018 Off By Bojana

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za ovu nedelju…

OVAN

Pazite na sebe i koliko se trošite. Naporno je kada morate sve sami a prohtevi su veliki. Saradnici nisu posebno stabilni pa ste primorani sami da se okrenete svojim idejama. Sreda i četvrtak mogu biti stresni dani. Emotivno ste napeti. Potreban vam je neko ko ima mirniju energiju od vas. Posebno ako ste sami prijaće vam jedan Rak. Ukoliko ste u braku Devica zna kako da postupa sa vama. Zdravstveno ste psihološki opterećeni.

 

BIK

Energija izbija iz vas. Iako ste sazvežđe koje voli tradiciju u svakom smislu, moraćete da se modernizujete. Zbog toga je važno da se okrenete i novim idejama saradnika, ne samo vašim sugestijama da vodite firmu ili posao koji radite. Pokažite poverenje. Aspekti za ljubav su naglašeni posebno za one Bikove koji žele novu ljubav i strast. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku on je pomalo problematičan. Trenutno je važno da obratite pažnju na krvni pritisak.

 

BLIZANCI

Merkur vaš vladar dominira u znaku Bika i predstavlja veoma važan period za sve koji se bave poslovima trgovine, ugostiteljstva, saobraćaja, turizma. Veliki uspeh na tom polju. Saradnici su vam čas stabilni čas nestabilni, zbog toga morate da ih vodite i usmeravate. Iako ste u braku ili vezi trebate da pazite na reči koje izgovarate, često ste brzopleti i ponekad nemate meru kada da stanete. Blizanci slobodni koji traže ljubav mogu je pronaći negde blizu radnog mesta. Obratite pažnju na respiraciju pluća. Dišete teže.

 

RAK

Novac vam je preokupacija. Ulaskom Marsa u vaše osmo polje daće previše energije. Nemirni ste, imate puno ponuda, planova, mogućnosti da se okrenete dobrim poslovima. Verovatno vaš saradnik Lav neće uspeti da vas prepozna. Ali uspeh je nešto što vas očekuje. Emotivno ste u dobroj vezi. Verovatno osoba pored vas očekuje da se vaša veza pokrene na nešto ozbiljnije a to je brak. Nervoze vas često blokiraju a mišići su vam napeti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3