ASTRO: Osvajanje jednog HLADNOKRVNOG JARCA – uz ove trikove će biti VAŠ 100%!

ASTRO: Osvajanje jednog HLADNOKRVNOG JARCA – uz ove trikove će biti VAŠ 100%!

15 маја, 2018 Off By lokica

Da, i Vi možete zavesti Jarca

Ukoliko želite da zavedete Jarca, morate uvek imati u vidu da Jarac nije ekstrovertan, niti dramski tip. Mudrost i usamljenost su reči koje treba zapamtiti.

Jarac želi da bude iza zatvorenih vrata i ne želi da drugi znaju o čemu se radi u njegovom životu. Distanca je važna za Jarca; oni misle da je to razumno.

Jarčev proces razmišljanja ide ovako:

„Ova stvar vezana za nju/njega možda čak i neće ići… Zašto bi svi (računajući i naše roditelje) mora li da znaju o tome?“

Jarac budno štiti svoj ugled i emocije.

Da biste zaveli Jarca potrebno je da on razmišlja o Vama kao o perspektivnom partneru – najbolje ćete učiniti ako se predstavite kao potpuno stabilni; nema drugog leka.

To znači da morate biti finansijski, emocionalno i mentalno stabilni. Ne budite previše emotivni pri prilasku Jarcu.

Jarac ceni ljubav, ali uvek sa određenom dozom intelektualne kontrole. On/ona veruje da potpuna strast guši tehniku ​​neograničenog ljubavnika.

Žene u znaku Jarca u biti nisu lake i ne vole „niske“ provokacije; muškarci Jarci, pak, mogu da budu prilično opsesivni, kad požele neku ženu.

Dobra vest za muškarce rođene u ovom znaku je da čak i u srednjem dobu retko kad imaju erektilne disfunkcije ili prerane ejakulacije; oni, takođe, imaju tendenciju da budu vrlo zreli u svojim mlađim godinama i tada se ne „igraju“ toliko; ali, kako stare – izgleda kao da postaju mlađi i divljiji.

Jarac nema „preku“ potrebu za dugom predigrom, dosta brzo može biti spreman za seks.

Jarac je, u suštini, pun požude. Može se, čak, reći da će vas u intimnom životu, Jarac iznenaditi količinom strasti koju emituje.

Budući da Jarci na prvi pogled daju osećaj da su hladni, mirni i neutralni, možda ćete ipak dvaput razmisliti o tome da li da ga uopšte zavodite.

Valja priznati da Jarac može biti teška osoba kad je reč o osvajanju.

Dobra stvar je da kada jednom doprete do Jarca, zbog njegovog samoograničenja i opreza, stvari mogu izgledati plovidba po mirnom moru.

Prava stvar rečena, odnosno učinjena u odgovarajućem trenutku jedini je ključ kojim bi trebalo pridobiti Jarca da bi Vam otvorio ljubavna vrata. Distanca i uzvišen stav treba da budu Vaše ključne reči, to zapamtite.

 Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2 3