Horoskop za revoluciju na nebu: Uran posle 83. godine ulazi u znak Bika, a evo kojim znakovima se menja put sudbine

Horoskop za revoluciju na nebu: Uran posle 83. godine ulazi u znak Bika, a evo kojim znakovima se menja put sudbine

12 маја, 2018 Off By Bojana

Uran u znaku Bika donosi talase sudbine koje najmanje očekujemo, a evo koje znakove Zodijaka očekuju najveće promene, turbulencije i izazovi!

Uran je planeta kojoj su potrebne čak 83 godine da prođe svih 12 zodijačkih znakova. Tako je poslednji put ušao u Bika 1934. godine, u njemu je boravio oko sedam godina i označio jedno od najvažnijih razdoblja u novijoj ljudskoj istoriji. Nažalost, ne po dobru. Kakav će nam Uran biti u ovom ciklusu, zavisi od toga koliko smo napredovali u svesti. Revolucionarna planeta ponovno ulazi u zemljani znak i može da napravi revoluciju u svemu što je povezano sa Zemljom, hranom, materijalnim, finansijskim. Na testu će biti i lični i ljubavni vrednosni sistemi, potrudimo se da ovaj put test položimo i na globalnom i na ličnom nivou.

 

Planeta Uran je drugo ime za revoluciju, vizionarstvo i slobodu. Zanimljivo je da je otkriven 1791. godine, dok je boravio u znaku Lava, baš u doba francuske revolucije. Francuska revolucija započela je 1789. i iako ga tada još nismo poznavali, on je „neotkriven“ boraveći u Lavu svrgnuo lavovsku francusku monarhiju.

Uranovo kruženje oko Sunca (prolazak kroz svih 12 zodijačkih znakova) traje 83,83 godine, okrenut je „na bok“, tačnije: osa rotacije nagnuta mu je čak 98° u odnosu na putanju oko Sunca dok se lagano kotrlja ekvatorom po stazi. Neobičan, poseban, ili uvrnut, kao i znak kojim vlada – Vodolija. Svojeglavi vizionar, revolucionar, naelektrisan, dinamičan, bog ideja, nekonvencionalnog razmišljanja.

 

Međutim, uvek postoje dve strane novčića. Srešćemo Vodoliju najvećeg humanistu i spasitelja čovečanstva, ali srešćemo i lagano „pomerenog“ suseda koji hoda stazom kao Napoleon i kuje sam sa sobom planove o nekoj suludoj revoluciji (a možda i ne suludoj, s Vodolijom se nikada ne zna koliko je ispred svog vremena).

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3