Raku preti zavera, Vaga posustaje na poslu…

Raku preti zavera, Vaga posustaje na poslu…

19 априла, 2018 Off By lokica

OVAN

Muči vas promenljivost raspoloženja koju ni vi ne možete da izdržite. Pored toga, moguća glavobolja utiče na opštu psihofizičku formu. Ne tražite razloge u nečemu konkretnom, pre bilo kakvih zaključaka dobro se odmorite i naspavajte.

BIK

Nije vam jasno kako ste uspeli da propustite ponudu koja vam je nedavno promakla. Na tu temu vas očekuje razgovor u kome vam neće biti prijatno. Ako spremno podnesete kritiku i ponudite logično opravdanje, šansa nije izgubljena.

BLIZANCI

Prihvatate nove poslovne obaveze iako niste sigurni kako one funkcionišu. Da biste sve savladali potrebno je dodatno vreme da se osamite i natenane proučite stvar. Pošto za to nemate uslova, možda je mudrije da odustanete.

RAK

Atmosfera laži i prevara koja dominira u vašem okruženju može prerasti u pravu zaveru skovanu protiv vas. Ukoliko na vreme ne prihvatite poraz i kritike, možete se naći u krajnje neprijatnoj situaciji, posramljeni.

LAV

Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni na to da ćete odložiti većinu aktivnosti. Precenili ste svoje mogućnosti, pa hteli vi to ili ne, bićete prinuđeni da posao prepustite saradnicima. Iskoristite dan za kratak predah.

 

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2