TEST KOJI ZAVIRUJE U DUŠU: Mesec koji te najviše privlači šalje moćnu poruku šta pod hitno treba da promeniš u svom životu

TEST KOJI ZAVIRUJE U DUŠU: Mesec koji te najviše privlači šalje moćnu poruku šta pod hitno treba da promeniš u svom životu

10 априла, 2018 Off By lokica

Mesec, čaroban i tajanstven, takođe može da definiše aspekte vašeg života i vaše ličnosti.

Odaberite svoj omiljeni mesec, a zatim otkrijte detaljan opis vaše ličnosti, vaših sposobnosti i poruku za svoj život.

1. Sposobni i orijentisani na dostignuća

Vi sebe karakterišete kao energičnu, optimističnu osobu s puno samopouzdanja. Osećate da morate stalno da radite kako bi pronašli sigurnost i želite da stvorite bazu materijalnog blagostanja jer smatrate da je sigurnost rezultat rada i stabilnog doma.

Vaš glavni izazov je da budete tolerantniji prema sebi, jer možete postati neumoljiv i strog sudija. Previse kritikujete sebe i krivite sebe za neke stvari a u podsvesti i sami znate da nije sve bas tako. Vi jednostavno prvo  zelite da drugi budu srecni i zadovoljni, pa tek onda vi. To morate promeniti.

Obratite pažnju na to kako se prema sebi odnosite kada pogrešite (reči koje koristite, ono što radite),poštujte sebe, prihvatite svoje greške i radite s ljubavlju i odlučnošću da ih rešite. Mnogo je bolje postati neko ko će ostvariti svoje snove nego biti sopstveni krvnik.  (NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANI BROJ 2)

Стране: 1 2 3 4 5 6