NEDELJNI HOROSKOP | Od 02 – 08. APRILA 2018. godine

NEDELJNI HOROSKOP | Od 02 – 08. APRILA 2018. godine

2 априла, 2018 Off By takica

Ovan

Posao

Potrčali biste vi „sto na sat“ ka svojim ciljevima, samo da su okolnosti nešto više na vašoj strani. A nisu. Non stop vas nešto vraća unazad, na doradu, ispravljanje, ponavljanje. Tera vas da idete brzinom puža. Dogovori se ponavljaju, stalno vam fali baš taj jedan papir da biste kopletirali dokumentaciju i završili posao. Jedan savet – morate da usporite, da sami sebe sputate malo. Sa onima oko sebe nemojte da se kačite, jer je malo verovatno da ćete pobediti. Neko će vas „poklopiti“ a vi nećete znati šta da kažete…

Novac

Po pitanju posla jeste u fazonu korak napred, korak nazad – ali zato finansije počinju da funkcionišu odlično. Ima nekih finih priliva ove nedelje, lepo ćete zaraditi….

Zdravlje

Stariji Ovnovi ni ove nedelje ne mogu da računaju na popuštanje hroničnih tegoba. Što se mlađih tiče, vi ste dobro, jedino bi mogli da malo korigujete ishranu…

Hrana

Ako ste planirali da svoju liniju „stešete“ , bojim se da vam ova nedelja i nije najpogodnija za početak dijete. Jeste da su vaš karakter i volja jači nego inače, ali i apetit ih sledi u stopu, pa će rezultat biti vrlo neizvestan. Teško ćete odolevati gurmanlucima, a slatkišima naročito.

Bik

 

Posao

Ukoliko vas to uopšte interesuje – posao će funkcionisati uglavnom dobro. Možda se neki vaši planovi ne odvijaju onim tempom koji biste vi želeli, ali ni vama se trenutno ne žuri. Imate svo vreme ovog sveta. Poslovna partnerstva i saradnje su stabilne i sve ide u prilog tome da tako i ostane u ovoj sedmici. Odnosi sa kolegama su se u potpunosti normalizovali i možete mirne glave da idete na posao. One stvari koje vas muče još uvek ne možete završiti, ali već vidite naznake da se može doći do rešenja uskoro.

Novac

Posao je možda dobro, ali finansijski segment baš i nije. Ili vam novac kasni, ili imate problem da naplatite dugovanja i potraživanja.

Zdravlje

Sem ishrane, koju morate menjati, ove nedelje imate predispozicije i za probleme sa urogenitalnim traktom. Čuvajte se mokraćnih infekcija.

Hrana

I dalje ste u fazonu da jedete na nervnoj bazi, mada mi se čini da to jednim delom koristite kao izgovor, jer u stvari, trenutno – istinski uživate u hrani. Doduše, stoji da vi višak kilograma izuzetno lepo „nosite“, ali biste ipak mogli da malo probušite kašiku….

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4