UPOREDNI HOROSKOP: Najbolji partner za Škorpiju je…

UPOREDNI HOROSKOP: Najbolji partner za Škorpiju je…

1 априла, 2018 Off By takica

Škorpija je vodeni znak, uvek spreman da ispolji emocije, ali na svoj način. Pripadnici ovog znaka imaju snažna osećanja, a pogledajte kako se slažu u ljubavi sa opstalim znacima Zodijaka.

Škorpija – Ovan

Planeta Mars vladar je oba znaka, pa je ovo eksplozivna kombinacija. Dobri su poslovni saradnici, odlični prijatelji, imaju dobar emotivni odnos. Neko u toj kombinaciji može naglo da se povuče. Ne može svako da izdrži taj nalet energije i strasti koji postoji između ova dva znaka. Povoljno je dok se neko ne pokrene u smeru takmičenja i nepotrebnog rivalstva. Taj ponekad destruktivni odnos je uvek pun strasti. Ovo je često jako dobra kombinacija za tajnu vezu. Odnos pun uspona i padova.

Škorpija – Bik

U astrološkoj literaturi ovo je jedna od najboljih emotivnih kombinacija. Poslovno je ovo takođe dobar odnos na obostrano zadovoljstvo. Obično je ovo kombinacija koja prvo ulazi u prijateljske kontakte koji se pretvaraju u nešto više. Strasti su naglašeno jake. Hedonizam Bika ume da povuče Škorpiju da se maksimalno opusti i tada kreće vatromet. Posesivnost i ljubomora su dve stvari koje takođe često obeležavaju ovaj odnos. Razlaz je obično buran i težak za oboje.

Škorpija – Blizanac

Ovo je idealna poslovna kombinacija. Dok se oba znaka drže tog racionalnog odnosa, imaju super slaganje. Čim to krene u nešto emotivno, dolazi do sukoba. Ovo može da bude idealna seksualna kombinacija bez obaveza. Ali svakako kratkoročna. Škorpija inspiriše i pokreće Blizanca, koji u suštini nije spreman za toliko dinamičan odnos. Posesivnost Škorpije je uglavnom razlog prekida ovog odnosa. Blizanac voli slobodu i pokretljivost. Tada počinju igre i neiskrenost.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4