Način na koji vas grli otkriva prave namjere muškarca!

Način na koji vas grli otkriva prave namjere muškarca!

30 марта, 2018 Off By lokica

Jeste li znali da zagrljaj može puno toga otkriti o vašoj vezi? Dekodirali smo 7 vrsta zagrljaja kako bi vam pomogli da saznate što vam partner poručuje svojim govorom tijela

 

1. Zagrljaj s leđa Snažan zagrljaj s leđa otkriva osobu koja je preuzela ulogu zaštitnika i ne boji se odgovornosti. Vaš muškarac pravi je vitez i pokraj njega ćete se osjećati sigurno.

 

2. Zagrljaj oko struka Iako vam muškarac možda još uvijek nije priznao svoje osjećaje, zagrljaj oko struka govori da želi s vama provoditi više vremena. No budite na oprezu jer takvi se muškarci vrlo često zaljubljuju.

 

3. Zagrljaj postrance Ovakav zagrljaj češće se razmjenjuje između prijatelja nego dvije osobe u ljubavnoj vezi. Ako ste sada samo prijatelji, šanse da budete par su vrlo male. Vaš prijatelj će vas vjerojatno saslušati i poduprijeti, ali na tome će sve i ostati. Ako ste u vezi i ovo je jedina vrsta zagrljaja koju razmjenjujete, trebali biste preispitati svoje osjećaje.

 

4. Zagrljaj s pogledom u oči Ako vas partner nježno grli i pri tome vas gleda ravno u oči, onda možete biti sigurni da je to znak istinske i duboke povezanosti između vas dvoje. Iznimno vas cijeni i sve što se događa između vas jako mu je važno.

Nastavak na strani br. 2

Стране: 1 2