Nova astro nedelja Rakovima donosi zahlađenje odnosa sa partenerom, Bikovima „puca film“, Lavove proganjaja prošlost…

Nova astro nedelja Rakovima donosi zahlađenje odnosa sa partenerom, Bikovima „puca film“, Lavove proganjaja prošlost…

26 марта, 2018 Off By takica

Početak proleća donosi mnoge turbulencije i uzbuđenja svakom horoskopskom znaku…

Ovan

Hrana

Zahtevan period, pa kroz ishranu morate nadoknaditi energetske snage organizma, pojačati imunitet i dati svom telu dovoljno vitamina i minerala da bi funkcionisalo kako treba. Cvekla, šargarepa, limun, pomorandže, dosta svežeg povrća, ali i mlečnih proizvoda. Junetina, piletina i naravno – riba.

Ljubav

Jedna „bum-tras“ nedelja, bilo da ste zauzeti ili slobodni pripadnik ovog znaka. Konjukcija partnerske planete Venere sa Uranom, ali i konjukcija vašeg vladara Marsa sa Saturnom govori o tome da i vi i voljena osoba morate da vrlo obazrivo „rukujete“ jedno drugim… Neophodno je pokazati više međusobnog poštovanja i razumevanja, jer očas posla se može doterati do vrlo ozbiljnih rasprava, koje čak mogu rezultovati i prekidom odnosa. Sprečite, da ne biste posle lečili…Slobodni će dobiti više nego zanimljivu „ponudu“ a vaše je da li ćete da pristanete na nju ili ne. Neko se može neočekivano pojaviti u vašem životu, donoseći sa sobom strast i avanturu – ako želite nešto tog tipa, samo napred!

Posao

Šta li ćete vi da uradite sa svom tom energijom i ambicioznošću koja vas sada vuče da napravite promenu, preokret, da se žestoko „cimnete“ kada je posao u pitanju? Iskreno – ne znam, jer na putu do cilja stoje ozbiljne prepreke i blokade. Neko vas koči, vraća unazad, neko vam ne da da se ostvarite. Okolnosti ne daju, ali ne date se ni vi. Niste ni vi mačiji kašalj, pa ćete uporno da lupate glavom o zid, nadajući se da će se u nekom trenutku i srušiti. Hoće, to je sigurno…samo će do tada biti teško….

Novac

Novca ima, pristiže, dolazi do vas. Ima ga i od redovnih poslova, a ima i nekih zarada koje niste očekivali. Još samo kad ne biste najveći deo novca morali da date na dugovanja, gde bi vam bio kraj….

Zdravlje

Bole kosti, boli kičma, bole noge, zglobovi….kada ti bolovi prođu, onda vas boli glava. Ili se sinusi i nos začepe, pa morate sate da provodite inhalirajući se….

Bik

Hrana

Raspoloženja menjate na svaka dva sata, pa će se to svakako odraziti i na funkcionisanje kada je hrana u pitanju. Menjajte nešto, uvedite lagane obroke i izbegavajte da jedete u kasnijim, večernjim satima – jer ćete pogotovo u drugom delu nedelje primetiti da vam to nikako ne prija. Imaćete probleme sa spavanjem i lošim varenjem.

Ljubav

Vama zaista retko „puca film“, ali zato kada pukne, onda je to spektakl. E ove sedmice sva ta vaša mirnoća i to Ferdinandovsko mirisanje cvetića može da se pretvori u oluju koja će da zbriše i partnera i sve one koji vam se takođe nađu na putu….Nekih situacija u emotivim odnosima vam je ne dosta, nego na vrh glave više i stvarno nećete moći da se iskulirate. U prevodu – ko preživi, pričaće….ovde mislim na vaše veze, ne na učesnike u njima…..A slobodni Bikovi bi napred, ali ih prošlost koči. Cimate se tako – jedan korak napred, jedan nazad, ni vi sami ne možete da odlučite na koju ćete stranu. Vrlo rado biste vi pobegli u nešto novo, ali ta prošlost je tako opojna i tako mami….Imate priliku ove nedelje – bežite!

Posao

Odavno se niste svađali sa kolegama, sa klijentima, sa saradnicima….sa nepoznatim ljudima na ulici…jel da? Pa, red je da ove nedelje počnete opet….jao si ga onom ko vam se usprotivi, ili ko pokuša da vas na bilo koji način pređe, onemogući kada je posao u pitanju…..A da će ove sedmice biti tih kočenja – hoće. Da ćete se baš lepo nervirati oko toga – ma hoćete i to. Dobro je samo što ćete neke stvari uspeti da rešite. Ako vam dođe da date otkaz….pa, možda biste ipak malo trebali da porazmislite o tome…

Novac

Uvek vi možete solidno da zaradite, pa će to biti slučaj i ove sedmice. Ali….što tek umete lepo da potrošite…pa niko ne zna tako kao vi…

Zdravlje

Sa stresom se borite kako znate i umete. Da vas muči nesanica – muči. Da baš niste „u vinkli“ – pa i niste, šta da se kaže….Biće nešto malo bolje pred kraj sedmice….

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4