U njenom zagrljaju svaka rana manje boli: 7 dokaza da je majka najbolji životni oslonac!

U njenom zagrljaju svaka rana manje boli: 7 dokaza da je majka najbolji životni oslonac!

24 марта, 2018 Off By takica

Mamu možemo nazvati u bilo koje doba dana i noći i ona će nas strpljivo saslušati koliko god je potrebno. Uz nju ne treba da pazimo jesmo li prepatetični, preosećajni, previše plačljivi. Ona je tu da nas sasluša i uteši onako kako samo mama zna…

Važno mesto u srcima svih nas zauzimaju mame. I bez obzira na to koliko godina imali, da li imamo partnera, svoju decu ili ne, majke predstavljaju stenu i oslonac kada nam je teško, emocionalnu podršku kada suze skrivamo pred svetom, duboku saosećajnost kada patimo.

 

Sve manje boli u zagrljaju mame, shvatili smo to još kao mala deca, a taj nas „zagrljaj“ u najtežim situacijama „gura“ kroz život.

 

Duboki, osećajni, privrženi odnos koji, ruku na srce, ponekad zna biti i turbulentan, ali pun smeha, zagrljaja, utehe, suza… Odnos koji možemo podvući sa čak 7 dokaza zašto je mama najvažnija žena u našim životima.

 

1. Podseća nas da muškarac s kojim smo se razišli nije vredan naših suza.
Uz veliki zagrljaj i saosećajni pogled mame su, uz prijateljice, bile te koje su nas hrabrile kada su pucale srednjoškolske ljubavi. Za sva razočaranja i ljubavne jade umele su da nađu reči utehe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3