Dnevni horoskop za NEDELJU 25. Mart

Dnevni horoskop za NEDELJU 25. Mart

24 марта, 2018 Off By lokica

OVAN

 

Karijera: Neko od kolega vam svakodnevno narušava koncentraciju na poslu. Pokušajte da se izolujete jer ćete samo tako uspešno moći da obavite sve što se od vas očekuje.

Ljubav: Situacija sa partnerom se kreće na bolje. Uspeli ste da izgladite neke nesporazume iz proteklog perioda, slede harmonični dani.

Zdravlje: Nikad nije kasno da počnete da vežbate.

 

BIK 

 

Karijera: Iz nekog razloga, čini vam se da poslovni saradnici danas ignorišu svaki vaš predlog. Pokušajte da predstavljate stvari na nešto kreativniji način.

Ljubav: Voljena osoba bi mogla danas da se naljuti na vas gotovo bez ikakvog razloga. Nemojte reagovati na njene optužbe i sačekajte da oluja prođe.

Zdravlje: Možda je vreme da obavite lekarske preglede koje već mesecima odlažete.

 

BLIZANCI

 

Karijera: Osoba koja je skoro ušla u vaše poslovno okuženje pokušava da vas „svrgne sa trona“. Razmislite koji bi mogli da budu motive za tako nešto i preduhitrite je.

Ljubav: Danas je moguća svađa sa partnerom zato što pogrešno tumačite njegovo ponašanje. Sve se može rešiti jednim iskrenim razgovorom.

Zdravlje: Poremećena vam je psihička ravnoteža, manje se izlažite stresnim situacijama.

 

RAK 

 

Karijera: Deluje kao da vam u poslu trenutno cvetaju ruže, ali ne dajte se lako prevariti. Neko od kolega vam radi o glavi, što može uništiti vašu karijeru.

Ljubav: Partner ne ume da ceni vašu požrtvovanost. Razmislite da li ste sa pravom osobom.

Zdravlje: Ovih dana često umišljate da vam nešto fali. Opustite se.

 

LAV 

 

Karijera: Nakon napornog dana iznenadiće vas vredna nagrada, koja će vas motivisati da budete vredni i produktivni i u narednom periodu.

Ljubav: Sumnjate u partnerova osećanja i reči. Recite mu šta vam je na umu da posle ne bi bilo prekasno.

Zdravlje: Odlično se osećate i puni ste energije.

 

 

Nastavak na strani br 2

Стране: 1 2