Poklonite cveće prema horoskopskom znaku: Odaberite pravi cvet za nju po Zodijaku!

Poklonite cveće prema horoskopskom znaku: Odaberite pravi cvet za nju po Zodijaku!

16 марта, 2018 Off By takica

Kaže se da male stvari život čine lepšim, udobnijim i ružičastijim. Zaista, sreća je ponekad u sitnicama koje život znače. Svima prija gest pažnje, naklonost ili dar; to su stvari koje su lako dostupne, ali na njih obično zaboravljamo. Cveće je poklon koji se najčešće daruje ženama i to različitim povodom — kao izraz pažnje, kao određena poruka, povodom proslave ili kao gest dobrih i iskrenih namera. Postoje i drugi razlozi kao sto su galantnost, dodvoravanje ili znak da se traži oproštaj. Kada se poklanja cveće na dar, treba dobro poznavati i mentalitet horoskopskih znakova, jer svaka osoba u skladu sa svojim natalnim — znakom rođenja, ima i svoj ukus ili afinitet prema cveću. U okviru astrologije postoji teorija kao i istraživanja koja potvrđuju da svaka osoba u zavisnosti od svog natalnog znaka i ličnog horoskopa preferira cveće na različite načine.

 

OVAN

Ovo je vatreni znak i osoba kojoj poklanjate cveće priželjkuje da u tom ritualu darivanja oseti strast, izazov ili neku „ljubavnu — plamenu“ iskru. Omiljena boja mu je crvena ili „vatrena“, karmin ili purpurno crvena, kao i bordo nijanse. Odaberite buket crvenog cveća, a to mogu biti karanfili ili ruze kombinovane sa grančicama ruzmarina. Dobar izbor predstavljaju i zlatni ili jarko žuti ljiljani.

BIK

Osobe rođene u ovom znaku pripadaju elementu zemlje i priželjkuju „skupocene poklone“ ili cvetne aranžmane koji na njih deluju smirujuće. Ukoliko je cveće i opijajućeg mirisa, potpuno ćete ih osvojiti. Pravi izbor za ove osobe predstavljaju mirišljava (opojna) i baršunasta macuhica, zatim veliki buketi skladnih boja, a njihova omiljena kombinacija su roze ruže i zeleni listovi eukaliptusa u luksuznom pakovanju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4