Kako osvojiti muškarca u najkraćem roku: Najbrže zavođenje u istoriji muvanja!

Kako osvojiti muškarca u najkraćem roku: Najbrže zavođenje u istoriji muvanja!

16 марта, 2018 Off By takica

Kako osvojiti muškarca? Da li želiš da neki muškarac bude lud za tobom kao što si i ti za njim? I dok definitivno ne možeš da nateraš nekog da oseća kao i ti, svakako možeš da pokušaš i daš šansu njegovim osećanjima da se pojave.

Voli sebe

Moraš da pokažeš toj osobi kako si ti super, ali pre svega moraš sama sebe u to uveriti. Izgradi svoje samopouzdanje. To ne znači da treba da budeš glasna, neobuzdana, arogantna, pričljiva ili napadna. To samo znači da treba da se dobro osećaš u svojoj koži. Možeš da budeš sigurna u sebe, slatka i ponizna u isto vreme. Momci vole sigurne, zanimljive devojke koje imaju svoje živote. Jedino oni momci koji su nesigurni u sebe, vole i devojke koje su nesigurne. Ali ko želi da bude sa tipom pored kojeg se devojka loše oseća? To nije zdravo, i ti zaslužuješ bolje.Probaj da nosiš narukvicu na kojoj piše „nemam momka“. One će odraditi posao i pritom je vrlo moderna i zanimljiva, a može ispasti i kao dobra šala.

Privuci njegovu pažnju

Ne možeš da mu se sviđaš, ako on ne zna da ti postojiš. Ako te još nije primetio, onda ga navedi da te primeti. Moraš prvo puzati da bi znao hodati, zar ne? Reci „Ćao“ ili „Vidimo se“. Mahni mu. Kada odgovori, onda znaš da je počeo da te primećuje. Predstavi se nekako i započni razgovor. Interesuj se za njega- pitaj ga šta voli, odakle je, gde želi da ide- takođe mu pokaži i ko si ti. I dok neki momci ne vole baš mnogo da pričaju, skoro je nemoguće da se nekome svidiš ako te ne upozna- osim ako mu se „sviđaš“ iz nekih drugih totalno pogrešnih razloga.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4