8 trikova za brzo i efikasno šminkanje kao kod PROFESIONALCA

8 trikova za brzo i efikasno šminkanje kao kod PROFESIONALCA

15 марта, 2018 Off By lokica

Zbog ubrzanog tempa života i svakodnevnih žurbi i kašnjenja, često imamo jako malo vremena za „doterivanje“ dnevne šminke. Zato donosimo neke od brzopoteznih saveta koji će vam znatno pomoći kada je make-up u pitanju, ali i uštedeti vreme.

Obrve

Ukoliko spadate u osobe koje izgledaju barem 10 puta doteranije kada su im obrve doterane, neka vam onda one budu prioritet. Ipak, umesto da potrošite dosta vremena na njihovo doterivanje, kao prvu pomoć možete koristiti olovku kako biste ispravili nepravilna područja. Potom ih malo potamnite maskarom kako biste dobili prirodniji izgled.

Boja

Imate li vremena za nanošenje rumenila, senke za oči i ruža za usne? Najčešće ne. Stoga stručnjaci preporučuju kremasto rumenilo u boji koje možete naneti na obraze, kapke i usne za samo nekoliko sekundi.

Trepavice

Maskara je jedna od najvažnijih stavki prilikom šminkanja. No, često nemamo vremena pažljivo četkicom usavršavati trepavice, a potom pričekati da se maskara osuši. Za brzo i učinkovito sređivanje trepavica pokušajte s uvijačem za trepavice. Uvijene trepavice lepo će uokviriti i definisati oči, a učinak će biti kao da ste naneli maskaru. A u tom slučaju ne morate brinuti ni da će se „umrljati“.

nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3