Ova 3 horoskopska znaka neće imati sreće u ljubavi tokom 2018.godine

Ova 3 horoskopska znaka neće imati sreće u ljubavi tokom 2018.godine

14 марта, 2018 Off By takica

Možda će imati sreće u poslu, ali kada je u pitanju ljubav sledeća grupa znakova će iskusiti raskid, suze i naučiti važne lekcije.

U 2018. godini, ovi bi horoskopski znaci bi mogli da dožive razočarenje u ljubavi jer im se planete neće baš složiti u njihovu korist… Ali, kao i uvek – sve je stvar percepcije! Zato hajde da gledamo stvari pozitivno: kada se svemir okrene protiv nas, zapravo želi samo da nas naučiti korisnom lekcijom. A neke lekcije su naravno teže od drugih, ali ako je vaš znak na spsiku, molimo vas, ne očajavajte jer vam i slomljeno srce može doneti dobrobiti.

Evo kojim znacima 2018. godina neće biti laka (samo kada je ljubav u pitanju):

Blizanci

Za sve Blizance sledi godina razmišljanja o ljubavi i vezama. Blizanci će (napokon) promeniti svoje loše navika i uspeće da se suoče sami sa sobom. Ovaj znak ume toliko dobro menja osobu sa kojim je u vezi, da ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci, vi ćete morati neke lekcije da naučite na teži način, ali svakako vas srodna duša čeka, iako možda ne ove godine, sledeća ili neka naredna biće samo vaša.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2