Za LjUBAV Ili Za IZBEGAVANJE:  Šta horoskop kaže o tome, koga treba loviti, a od koga bežati!?

Za LjUBAV Ili Za IZBEGAVANJE: Šta horoskop kaže o tome, koga treba loviti, a od koga bežati!?

11 фебруара, 2018 Off By takica

Iako na čelu nikome ne piše kakva je osoba, ipak možemo zaviriti u ovaj horoskop koji daje moguće uputstva o tome ko je osoba s kojom nameravamo započeti ljubavnu vezu. Saznajte, dakle, šta horoskop kaže o tome koga treba „loviti“, a od koga bežati.

Ovan

Oni koji pripadaju boljem delu osoba rođenih u znaku Ovna veoma su darežljivi, zasipaju vas poklonima, pozivima na večeru, a pre svega na božanstvene izlete, ponajviše zahvaljujući životnoj radosti i strasti koju poseduju. Sa takvima se osećate kao da ste na sedmom nebu, sve im možete poveriti, veoma vas poštuju i vrlo su iskreni. Povešće vas ka zlatnoj budućnosti snagom svoje volje i životnog optimizma. Ipak, trebalo bi biti veoma oprezni.
Iako su Ovnovi često jako sposobne i snalažljive osobe, neki od njih su nažalost pravi pravcati egzibicionisti i varalice. Moglo bi vam se desiti da satima slušate njihov monolog o tome koliko su muškaraca ili žena do sada zaveli, a onda ostavili, kako su oni svuda traženi i omiljeni gde god se pojave. Takođe, nije isključeno da vas stave u svoj sportski automobil ne bi li vam pokazali neke od svojih veština.

Postoje i teži i opasniji rizici, a to je da treba upozoriti da su neki Ovnovi skloni fizičkim obračunima. Nakon što završe svoju priču o hiljadama ljubavnih avantura, jasno pokazuju da se nisu baš najbolje snašli u životu, pa ni u krevetu. Ako u osobi koju ste upoznali prepoznate makar i jednu od ovih karakteristika, bežite glavom bez obzira!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4