Srećno do kraja života? DEVICI je dovoljno da ih lažete da vas ostave, a JARAC vam nikad neće oprostiti ako uradite OVU STVAR

Srećno do kraja života? DEVICI je dovoljno da ih lažete da vas ostave, a JARAC vam nikad neće oprostiti ako uradite OVU STVAR

8 фебруара, 2018 Off By lokica

Kad je u pitanju ljubav, retko kad je ona bezuslovna ili nema nikakve granice. Normalno je pogrešiti, oprostiti i krenuti dalje, ali neke stvari apsolutno su neoprostive za neke ljude. A gde su naše granice oproštaja su određene datumom našeg rođenja.

 

 

OVAN

voleće te dok ih ne izneveriš

Ovim znakom vlada Mars, planeta koja se vezuje za rat, pa nije iznenađenje ako je Ovnovima svaki dan nova bitka, pa su spremni da istraju i bore se do kraja. Oni vole izazove i sve dok ih izazivate neće im biti dosadno.

BIK

voleće sve dok im se ne slomi srce

Bikove je lako povrediti, ali ih je teško utešiti. Bikovi, kao i Ovnovi, takođe vole izazove, i s jedne strane su vrlo snažni, a sa druge su izuzetno osetljivi, pa pokušajte da ne budete previše oštri, jer ako se Bik oseća povređenim, teško da će vam oprostiti.

BLIZANCI

voleće vas sve dok ne pokušavate da ih nadmudrite ili prevarite

Blizanci, kojima vlada Merkur, planeta intelekta i komunikacije, su majstori za sve igrice koje uključuju moždane vijuge. Kada shvate da ste pokušali da ih nadmudrite ili prevarite na bilo koji način, to za njih predstavlja kraj. Osim što ste kod njih završili, Blizanci će se potruditi da se i osećate kao budala.

nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3