Na Device se lepe HAOTIČNI TIPOVI koji bi samo da im UPROPASTE ŽIVOT: A evo kakve muškarce privlače NESREĆNE RIBE

Na Device se lepe HAOTIČNI TIPOVI koji bi samo da im UPROPASTE ŽIVOT: A evo kakve muškarce privlače NESREĆNE RIBE

7 фебруара, 2018 Off By lokica

OVAN

Žene Ovnovi su pune života, i uživaju u svakom trenutku, ceneći svaku sitnicu. Ironično je, ali one privlače mirnem ozbiljne tipove koji sve shvataju preozbiljno. Ovakve veze se završe ili potpunom frustracijom obe strane, ili time da obe strane pozitivno utiču jedna na drugu.

BIK

Žene Bikovi su vrlo uravnotežene i posvećene. Okolina ih voli jer se čini da imaju rešenje za sve i da uvek imaju sve konce u rukama. Verovatno baš zato privlače muškarce koji se stalno muče sa nečim – teško im je da prebole bivšu, teško im je da se ponovo zaljube, teško im je da se posvete…Žena Bik je po prirodi strpljiva i nežna i daje sve od sebe da „popravi“ ovakve slomljene muškace.

BLIZANCI

Žene Blizanci žude za društvom i pažnjom, stalno traže nešto novo i uzbudljivo. Privlače ih muškarci slični njima, ali nekako uvek na kraju završe sa muškarcima koji se samo prave da su samouvereni, kul i radoznali tipovi, a zapravo su dosadnjakovići koji glume nešto što nisu.

RAK

Žene Rakovi sve u okolini tretiraju kao članove uže porodice. Imaju ogromno srce i volju da svima pomognu. Zbog te svoje osobine privlače mnogo ljudi, ali problem je u tome što će je zbog tih njenih osobina muškarci na kraju gledati kao sestru kojoj uvek mogu da se povere i obrate za pomoć, a ne kao ženu.

 

nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2