ULAZ KOJEG SE NAJVIŠE BOJITE OTKRIVA TAJNE O VAŠOJ LIČNOSTI

ULAZ KOJEG SE NAJVIŠE BOJITE OTKRIVA TAJNE O VAŠOJ LIČNOSTI

16 јануара, 2018 Off By lokica

Kad smo suočeni sa svojim najvećim strahovima, možemo saznati toliko toga o nama samima… Kada osvijestite svoju sjenu, ostaje vam samo da joj se približite.

“Ne postaje se prosvijetljen zamišljanjem figura od svjetla, već pravljenjem tame svjesnom.”

Obično kažemo “odaberite ulaz koji vas najviše privlači”, ali umjesto toga, ovaj put odaberite ulaz koji vas najviše plaši i prestravljuje:

Na koji ulaz definitivno ne bi želeli da uđete?

caves-600x1041

Analiza odgovora:

Ulaz # 1.

Ako ste pronašli ledenu jamu najstrašnijom, to je vjerojatno zato što ste u potrazi za emocionalnom toplinom u vašem životu. Ne sviđa vam se ideja da budete sami i sama osamljenost izaziva kod vas veliko nezadovoljstvo i frustracije.

Bojati se ovog ulaza zapravo može biti dobra stvar.

Suočiti se sa samoćom je zastrašujuće i bolno i osoba pati zbog toga. Ništa ne treba raditi da se to izbjegne, ništa ne treba raditi da se um skrene od toga, ništa ne treba raditi da se pobjegne od toga. Čovjek treba da propati i da prođe kroz to. Ta patnja i taj bol je dobar znak da ste blizu novog rođenja, jer svakom rođenju prethodi bol. To se ne može izbjeći, to se i ne treba izbjeći jer je to dio vašeg rasta.

Samo dopuštanjem da to bude, prepuštanjem, to će vas napustiti – a kada to ode, vi ćete u potpunosti biti drugačija osoba.

Uvijek trebamo težiti Dati ljubav… Ne samo jednoj osobi.

 

Nastavak na sledećoj strani… 

Стране: 1 2 3