Nedeljni horoskop: Jednom znaku će početi ljubavna bajka

Nedeljni horoskop: Jednom znaku će početi ljubavna bajka

2 јануара, 2018 Off By lokica

Početak prve nedelje u 2018. godini Ovnovima donosi uživanje u danima ispunjenim mirom i ljubavlju.

Bolje raspoloženje kod zauzetih Blizanacajednim delom zasniva se na prazničnom ugođaju, ali većim delom – na strasti koja se jako probudila između njih i voljene osobe. Oboje želite da ugodite jedno drugom, a raspoloženi ste i za izlaske i druženja sa prijateljima.

Sa ovako lepo naglašenim poljem ljubavi, slobodne Device zaista ne bi trebale da imaju problema da uđu u jednu novu emotivnu priču. Od vas sada sve zavisi – potrebno je da date pravi signal da bi druga osoba mogla da se pokrene prema vama.

 

Ovan

Hrana

Bilo bi fino da tokom ovih prazničnih dana izbegavate preterano kaloričnu hranu, pogotovo što ćete biti u jednom od vaših “neumerenih“ raspoloženja, pa itekako možete preterati. Odmorite želudac povremeno nekom supicom ili kuvanim povrćem.

Ljubav

Pun Mesec u vašem polju doma I porodice početkom ove sedmice doneće prvenstveno dobro raspoloženje i veću povezanost onim Ovnovima koji su u stabilnim emotivnim relacijama. Uživaćete zajednički u danima ispunjenim mirom I ljubavlju. No, kod onih pripadnika ovog znaka koji imaju problema u odnosu sa partnerom, ovaj pun Mesec može označiti porast netrpeljivosti I sklonost raspravama. Slobodni Ovnovi su u specifičnom raspoloženju I kao da osećaju da je ljubav tu, blizu njih. Ove nedelje, preko posla ili preko nekog društvenog dešavanja možete upoznati osobu koja će vam aktivirati leptiriće u stomaku. Ovo bi mogao biti početak jedne slatke ljubavne priče….

Posao

Ovnovima je tokom ove sedmice naglašeno polje karijere lepim tranzitima Venere I Sunca, što će I doneti veliku usmerenost na poslovni segment. iako ćete jedan deo ove radne nedelje morati da provedete u rešavanju pitanja koja su vam manje važna – neke zaostale obaveze, papirologija I tako dalje….ipak ćete uspeti da ugrabite I dovoljno vremena da biste ostvarili neke jake kontakte sa važnim poslovnim partnerima. Nedelja pred vama obećava pokretanje novih saradnji I projekata.

Novac

Troškovi su dosta pojačani, što nije ni čudo obzirom da je vreme praznika. Što se priliva tiče – pa, dosta promenljivo….

Zdravlje

Mlađi Ovnovi su u odličnoj formi, ali bi ipak trebali da se potrude da ojačaju imunitet što više. Starijima – manji reumatski problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani… 

Стране: 1 2 3 4