Karakteristike žene u znaku Ovna

Karakteristike žene u znaku Ovna

19 децембра, 2017 Off By lokica

Žena Ovan spada u red najvatrenijih, njen libido je žestok, jak, što dolazi do izražaja već u prvom kontaktu gde ostavlja utisak osobe koja zna šta hoće. Muškarci je obožavaju jer je otvorena, vatrena i dinamična, ali joj ne veruju, jer je često okružena muškim svetom.

Erogene zone: usne i oči
Imajte na umu: posle nje mogu ostati podlivi, modrice, tragovi noktiju

Najbolje se slaže sa: Strelcem, Vodolijom, Lavom, ponekad sa Jarcem i Vagom
Najčešće profesije: lekar, oftamolog, kardiolog, sportistkinja, alpinista, glumica, pevačica, novinar, voditeljka, foto model, političar, vlasnik velike marketinške agencije.

Bolesti od kojih najčešće oboljeva i osetljivi organi: oči, povrede zadobijene u saobraćaju, sklonost povredama, ginekološki problemi, nervne krize.
Najbolji dan: utorak
Broj: 1 i 5
Boja: crvena i crna
Drago kamenje: rubin
Omiljen odevni predmet: sportska odeća, mada može izgledati zanosno u večernjoj toaleti, farmerke nosi do poznih godina, cipele svih vrsta i modela.
Omiljeni materijal: vuna
Modni kreator rodjen u znaku Ovna: Vivijan Vestvud (Vivienne Westwood)

Žena Ovan je ekstremno nezavisna osoba i zbog toga mnogima može izgledati kao da mrzi suprotni pol, međutim, ništa ne može biti dalje od istine nego ta optužba. Ona je dominantna i veoma nonšalantna. Energična je i može biti seksualno agresivna i gruba. Voli da vodi ljubav na divlje načine. Sa puno buke i agresije, ona je kao divlja zver u spavaćoj sobi – zaigrana, vibrantna i naustrašiva. Prilično je atletična i voli da koristi svoje telo za aktivnosti, ne samo ljubavne već i sportske. Inače, g’đa Ovan je romantičar, zaljubljena u ljubav.

nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3