Pomuti mu pamet: Provjereni savjeti uz koje ćete ZAVESTI BAŠ SVAKOG MUŠKARCA koji vam se svidi..

Pomuti mu pamet: Provjereni savjeti uz koje ćete ZAVESTI BAŠ SVAKOG MUŠKARCA koji vam se svidi..

17 децембра, 2017 Off By lokica

Sjedite u restoranu za večerom, a u prostoriju uđe Bred Pit. Niste se ni osvrnuli. Jedino što vidite muškarac je koji sjedi s vama za stolom. E, to se traži.

 

Dok mnoge žene pri zavođenju sve svoje karte stavljaju na (dobar) izgled, stručnjakinja za ljubav i veze Tracy Cox tvrdi kako će prerevna briga oko toga kako izgledate muškarce zapravo – otjerati.

 

Cox je svoje mjesto pod suncem pronašla savjetima o muško-ženskim odnosima, a za Daily Mail otkrila je kako zavesti baš svakog muškarca koji vam se svidi. – Postoje određene kvalitete koje će svaku osobu učiniti atraktivnom, a sve se zapravo svodi na to da ste seksi ako volite seks i ljude – kaže Cox.

 

Imamo, nastavlja, i podsvjesni “seki radar” koji se automatski aktivira kad smo u društvu osobe koja “ima ono nešto”. Naravno, najprije će nam se netko fizički svidjeti, a zatim ćemo, pojašnjava, tražiti suptilnije znakove. Na što se radar aktivira? Cox navodi listu šest “trikova” za koje garantira da će polučiti željeni uspjeh.

 

 

1. Entuzijazam

 

Entuzijazam je zarazan. Ako se netko nasmije, nećete si moći pomoći nego uzvratiti osmijeh. Nije bitno što je to što vas zabavlja ili oko čega ste strastveni, bitno je da to jasno pokažete gestikulacijom.

Što su muškarci rekli o tome? – Djevojka koja stoji u kutu na zabavi i govori monotonim glasom uopće nije privlačna, pa makar otkrivala svoje najdublje seksualne fantazije. Više će mi se svidjeti ona mala koja maše rukama i sva se udubila u priču, pa makar to bilo o boji u koju želi obojiti kupaonicu.

 

 

2. Uz vas se osjeća kao da je jedini muškarac na svijetu

 

Sjedite u restoranu za večerom, a u prostoriju uđe Niko Kranjčar. Niste se ni osvrnuli. Konobar vam je udijelio kompliment, no vi ga ne čujete. Jedino što vidite muškarac je koji sjedi s vama za stolom. Pozorno ga gledate, slušate sve što govori, aktivno sudjelujete u razgovoru i ne mičete pogled s njega pa makar počeo potres. E, to je, kaže Cox, ponašanje na koje rijetki neće pasti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Стране: 1 2