Ovo govori muškarac koji želi samo da te iskoristi! Nema tu ništa od ljubavi…

Ovo govori muškarac koji želi samo da te iskoristi! Nema tu ništa od ljubavi…

16 децембра, 2017 Off By lokica

Kaže da nije spreman za vezu? To znači da nije spreman za stabilnu romansu s vama, a umesto cveća možete da se nadate kondomima i seksu, i to samo kad uopšte donese odluku da vam se javi na telefon…

 

 

Dobri momci su još uvek manje popularni od onih loših, ali svaka žena se duboko u sebi nada da će ipak pronaći neku savršenu kombinaciju.

 

Loši muškarci to i te kako znaju pa glume da su dobri, a ovo su izjave kojima pokušavaju da vam se predstave kao dobrice.

 

“Ja nisam za statuse”

Status veze je ozbiljna stvar, a svaka žena voli da zna da li je muškarac s kojim se viđa njihov dečko ili samo neobavezan flert. Većina nas želi vezu, a muškarci to znaju pa koriste fraze poput “Zbog čega davati ime ovome? Veza je jaka reč, zar ne možemo samo da budemo srećni?” – što u prevodu znači: “Neću da te nazovem svojom devojkom, jer ako upoznam neku drugu i svidi mi se, to će značiti da te varam”.

 

 

“Nisam spreman za vezu”

Trenutno on jednostavno nije spreman da budete u pravoj vezi, ali nema ništa protiv seksa. Bivša ga je razočarala i jednostavno misli da mu je trenutno potrebno malo prostora da bude sam, ali opet, ne želi da bude sasvim sam, pa će biti s vama kada mu to odgovara. Čast izuzecima, ali većina muškaraca koji nisu spremni za vezu jednostavno nisu spremni za vezu – s VAMA. U to ćete se uveriti za par meseci kada napokon pristane na vezu, s nekom drugom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Стране: 1 2