SUDBINSKE VEZE Šest najjačih parova Zodijaka!

SUDBINSKE VEZE Šest najjačih parova Zodijaka!

14 децембра, 2017 Off By lokica

Astrologija kaže da su neke veze neizbežne, da se neki ljubavni spojevi moraju desiti i da su pojedine ljubavne kombinacije sudbinski povezane. Takvih spojeva ima šest.

 

Ovan i Vaga

Kada se ova dva znaka sretnu, pred njima je veliki izazov, velika privlačnost i hemija, kojoj je teško odoleti. Vaga je sofisticirana, a Ovan je, s druge strane, sinonim za strast. Iako različiti, oni se baš zbog toga privlače. Međutim, to se teško održava, i oba partnera to znaju i osećaju od početka, ali jedno drugom ne mogu da kažu „ne“ i srljaju u zagrljaj ne razmišljajući o posledicama.

 

Bik i Škorpija

Između ova dva znaka postoji velika strast, ali da bi veza uspela, ta strast ne može da postoji samo kada je reč o seksu već mora biti preneta na sve druge aspekte njihovog zajedničkog života. Svađe i sukobi u odnosima između ova dva znaka su neizbežni. Divlja strast koja tinja u Škorpiji lako zavede nežnog Bika, ali i vrlo lako može da ga uništi, često uz velike svađe.

 

Lav i Vodolija

Lava vrlo lako opšini maštovitost Vodolije, a Lav, sa druge strane, dobije iskrenog obožavaoca u Vodoliji, koja lako padne pod njegov harizmatični uticaj. Ono što može da pokvari ovaj odnos jeste to što Lav stalno traži pažnju, što nervira Vodoliju jer je to opterećuje, a vrlo brzo joj i dosadi.

 

Nastavak na sledećoj strani… 

Стране: 1 2