OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČISTO ZLO, bežite od njega koliko vas noge nose!

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE ČISTO ZLO, bežite od njega koliko vas noge nose!

13 децембра, 2017 Off By lokica

Prepustiti nešto slučaju za njih je nepoznanica. Sve mora biti isplanirano, postavljeno na svoje mesto, samo tako funkcionišu. Tačni su i proračunati. Sve sračunaju, podele i rastave na sitne delove kako bi bez greške to odradili.

Fitilj im je jako kratak. Užasavaju se ljudske gluposti, bezobzirnosti, netačnosti, suprostavljanju. Njihovi živci su pretanki, a rekacije jako burne, velika su zlopamtila, iskopaće u nekom razgovoru detalje koje bi svako zaboravio, ali Devica nikada i nikako.

Njihovo pamćenje je fotografsko, matematički tačno. Posedovanje ove jake logičke inteligencije ih dovodi do sukoba sa sobom i emocijama. Sve mora da ima logike. A u emocijama je najmanje ima. Ovakve misli će ih zateći osedelima. Ne umeju da raščlane te nelogične stvari. U svemu u čemu nema logike, tačnosti, Devica gubi tlo pod nogama,tražeći oslonac na šta da stane.

Ne ume da živi, hoda po nestvarnim, nerealnim stazama. Mora sve da se zna i da ima osnovu, početak, sredinu i kraj. Očekuju i traže čistoću i tačnost. A sami umeju da budualjkavi i netačni. Device najčešće kasne. Ovo se ne odnosi na posao, naravno, nego na sve ostalo.

 

Nastavak na sledećoj strani… 

Стране: 1 2