ZBOG OVE ŽENE MUŠKARCI BI I DUŠU PRODALI: 3 koraka da postaneš Fatalna Zavodnica..

ZBOG OVE ŽENE MUŠKARCI BI I DUŠU PRODALI: 3 koraka da postaneš Fatalna Zavodnica..

7 децембра, 2017 Off By lokica

Biti fatalna žena nije samo način oblačenja i veština flertovanja. To je stil života. Nekima dolazi prirodno, ali može se naučiti i uvežbati.

Ipak nije za svakoga. Pre nego što odlučiš da pratiš uputstva sa naše liste, ispitaj da li zaista želiš da usmeriš toliko energije i truda na muški rod. Činjenica da se oko neke žene lome muškarci nije nikakav garant njene sreće. To joj samo olakšava da izabere onog pravog. Međutim, žene kao žene, bile fatalne zavodnice ili ne, često prave pogrešne izbore.

Prvi korak: IZGLED

 

Ono što najočiglednije izdvaja zavodnice od običnih žena je njihov sugestivan i senzualan izgled.

 

Odeća tamnih boja, retro i seksi detalji, jednostavni krojevi koji ne moraju biti u jeku mode, ali savršeno pristaju figuri i ističu obline su od velikog značaja. Za ovo je potrebno dobro poznavati svoje telo, imati objektivnu sliku o sebi i poznavati dobro mušku psihu.

 

Najveću pažnju posveti detaljima (jer đavo je u njima). Pronađi nekoliko komada koji će odeći dati tvoj lični pečat i ostavljati dubok utisak. To mogu biti naočare specifičnog oblika, rukavice, šeširi, okovratnici, krzno, marama, lepeza…

 

Miris je od suštinskog značaja. Prave zavodnice uvek imaju onaj neuhvatljivi, blagi, ali opojni miris koji je neponovljiv i lako prepoznatljiv. Eksperimentiši sa mirišljavim kremama, parfemima, sapunima, šamponima… dok ne nađeš tu fantastičnu formulu koja apsolutno ide uz tvoju ličnost, ostavlja autentičan utisak i deluje privlačno muškarcima.

Frizura i šminka takođe pojačava utisak. Muškarci obožavaju žensku kosu i koliko god da gunđaju protiv šminke, i te kako padaju na suptilne trikove. Bilo da odabereš dramatičan ili prirodan izgled drži se ovih nekoliko pravila:

 

  • kosa nikada ne treba da otkriva celo lice i uvek mora da bude baršunasta, zdrava i čista
  • nauči da nosiš crveni karmin nonšalantno; biraj onaj koji ne ostavlja tragove
  • ne popravljaj šminku i frizuru na javnim mestima
  • izbegavaj šljokice
  • bez ajlajnera i veštačkih trepavica ne idi ni do prodavnice

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Стране: 1 2 3