Nežna, brižna, senzualna, romantična, odana, maštovita – sve to krasi ženu Ribu.

Nežna, brižna, senzualna, romantična, odana, maštovita – sve to krasi ženu Ribu.

27 новембра, 2017 Off By takica

Deluje nedostupno i rezervisano, ali to je njen tajni recept zavođenja. Žena u znaku Ribe voli opuštene ljubavne veze u kojima nema potrebe za svađama i prepirkama.Nežna, brižna, senzualna, senzibilna, intuitivna, introvertna, požrtvovana, saosećajna, sentimentalna, druželjubiva, topla, romantična, odana, maštovita – sve to krasi ženu Ribu.

Misija brižne Ribe na ovom svetu je da pomaže drugima. Izuzetno je osetljiva na potrebe drugih. Ne dopušta da bilo ko iskorištava njenu dobrotu i večitu spremnost da pomogne. Na prvi pogled čini se mirna, ali u suštini krije veliku strastvenost i osećajnost. Znatiželjno posmatra i analizira sve što se događa oko nje, ali i ono što se događa u ljudima i u svemu traži dublji smisao. Život bez duhovnosti za Ribu je nezamisliv. Najveća je sanjalica u zodijaku, i iz realnosti beži u svet sanjarenja u kojem može biti ko god poželi. Neki smatraju da tako beži od problema; drugi veruju da je jednostavno našla kreativan način na koji se s problemima nosi.

 

Žene Ribe lako mogu da razumeju probleme drugih ljudi. Ribe ne kritikuju druge za učinjene greške, jer ove osobe naprosto umeju da prihvate ljude onakve kakvi su. To su dragocene osobe, odane prijateljima.Plemenite i blage naravi Ribe pre svega vole mir. Ribe su uvek zainteresovane za pomoć ljudima koji su krenuli pogrešnim putem.Ribe imaju ogromnu intuiciju i reklo bise da je dolično upotrebljavaju. Ribe su, takođe, ljudi koji imaju jaku perceptivnu moć i vrlo suptilnu psihu. To su veliki idealisti, i ceo im se život svodi na traženje i popravljanje sveta, u kome bi se moglo i bolje živeti i bolje voleti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6