Kako koji horoskopski znak vara: Da li su Blizanci švaleri, a Bikovi lakoverni?

Kako koji horoskopski znak vara: Da li su Blizanci švaleri, a Bikovi lakoverni?

22 новембра, 2017 Off By takica

Proverite da li su Blizanci zaista švaleri, koliko se lako Bikovi odlučuju na prevaru ili šta vam nikada neće oprostiti jedna Devica…

OVAN

OVAN ON – Kad on vara, to vrlo brzo saznaju svi iz njegove najbliže okoline, pošto Ovan voli da se hvali svojim uspesima kod suprotnog pola. On već zna da je muževan i uporan, a drzak i nametljiv postaje kada mu je potrebno više vremena da vas ubedi koliko je – neodoljiv. Ako partnerka posumnja u njegovu vernost, pravdaće se kako nijednu nije imao nameru da osvoji, već je bilo – obrnuto. Kad se zaljubi, brzopleto prekida čak i dugogodišnju vezu, jer nema strpljenja da razmišlja ni o svojim postupcima, ni o njihovim posledicama.

 

OVAN ONA – Ona lako poklekne kada se „namesti situacija“ u društvu šarmantnog i duhovitog muškarca kojeg će Ovnica kasnije opisati kao glavnog „krivca“ za sve što se desilo između njih. Ako posumnja u partnerovu vernost, požuriće da mu vrati milo za drago, ali tada joj se lako može desiti da upadne u zamku sopstvenih prevara i – zaljubi se. Ipak, znatiželja i nemiran duh mogu je ponovo odvući u naručje bivšeg partnera sa kojim će pokušati da raspali staru strast, ali i da prevari aktuelnog partnera.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6 7