Ona je KRALJICA ZODIJAKA: STRASTVENA i DOMINANTNA, fatalna zavodnica, muskarci je jure, a ona se uvek zaljubi u pogresnog!

Ona je KRALJICA ZODIJAKA: STRASTVENA i DOMINANTNA, fatalna zavodnica, muskarci je jure, a ona se uvek zaljubi u pogresnog!

18 новембра, 2017 Off By takica

 

Žena Lav zahteva divljenje i respekt. Potreban joj je osećaj da je željena i rado viđena. Nažalost, teži zaljubljivanju u pogrešne muškarce, koji nemaju sredstava da je zadovolje. Ekstremno je zahtevna što se tiče vođenja ljubavi. Ona ne samo da želi da bude voljena, ona želi biti obožavana i polaskana svim lepim stvarima u životu. Sklona je lenjosti ako se previše veže za partnera.

 

Jako je dostojanstvena i dominantna, je sujetna ali i plemenita, u stanju je da bude verna dok god od partnera dobija ljubav i priznanje. Ljubav je prirodna stvar za gospođu Lav – ona je boginja koja dozvoljava samo manjini smrtnika da je stvarno vole i poseduju.

Ona obožava flert. Uvek u centru pažnje, ona je žena za zabave, sa hiljadu obožavatelja. Voli rojalni nastup, da bude atrakcija, centar pažnje i obožavana, u svrhu toga nadarena je smislom za humor, velikodušnošću i seksualnom privlačnošću. Daće sve od sebe da bude predvodnik svoje družine, a muškarac kojeg izabere mora biti s njom ravnopravan.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6