ZAŠTO LIČIMO NA PODZNAK? Podznak OPISUJE naš fizički IZGLED i UTISAK koji OSTAVLJAMO!

ZAŠTO LIČIMO NA PODZNAK? Podznak OPISUJE naš fizički IZGLED i UTISAK koji OSTAVLJAMO!

17 новембра, 2017 Off By takica

Podznak opisuje naš fizički izgled i utisak koji ostavljamo na okolinu zbog čega nam se često dešava da pre pogodimo nečiji podznak nego znak. Dok je znak u kojem ste rođeni, u stvari, znak u kom se nalazilo Sunce u trenutku rođenja, podznak je znak koji se tada uzdizao na istočnom horizontu. Ascendent je jedna od najvažnijih tačaka svakog horoskopa. On je, u stvari, osa prvog astrološkog polja koje simbolizuje našu ličnost, opisuje naš fizički izgled i utisak koji ostavljamo na okolinu.

 

Zbog toga nam se često dešava da pre pogodimo nečiji podznak, nego znak. Ascendent, na engleskom, znači ‘onaj koji se uzdiže’ pa se ponekad naziva i uzlazeći znak. Pošto se Zemlja okreće oko svoje ose, na istočnom horizontu, za 24 sata, izmeni se svih 12 znakova. Zato ima ukupno 144 (12 x 12) kombinacije Sunčevog znaka i ascendenta, a tek kod svake dvanaeste osobe, ta dva znaka se poklapaju. Na primer, dupla Vodolija je osoba koja ima i Sunčev znak i podznak u znaku Vodolije. U zavisnosti od zodijačkog znaka u kome se nalazi, ascendent, odnosno podznak za kratko vreme može da otkrije mnogo toga o nama.

PODZNAK KOD ŽENA

OVAN – ARIES
I pored vaše ženstvenosti, u vama se kriju mnoge muške crte. Aktivni ste i brzi i šta šta god da radite, činite to punom snagom i ulažete mnogo energije. Na putu ka svom cilju, rušite sve prepreke. Međutim, često vam se dešava da u svojoj brzopletosti i pogrešite. U ljubavi volite fer odnos a kada vam se neko dopadne, ne stidite se da mu to date do znanja. Muškarac koji prema vama pokaže puno poštovanja i ljubavi, može da vas ‘pripitomi’.

 

….nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6 7 8 9