Svaki znak ima TRI DEKADE: Proverite KOJA STE VI jer to mnogo utiče na to KAKVA STE OSOBA

Svaki znak ima TRI DEKADE: Proverite KOJA STE VI jer to mnogo utiče na to KAKVA STE OSOBA

17 новембра, 2017 Off By takica

Sigurno ste se zapitali kako je moguće da dvoje ljudi istog horoskopskog znaka budu tako različiti. Odgovor leži u dekadama.

Drevni astrolozi su svaki znak podelili na tri dekade od po 10 stepeni, jer jedan astrološki znak ima 30, a jedna dekada 10 stepeni. Tako podela dekada izgleda ovako – proverite kojoj vi pripadate.

OVAN

1. dekada ( od 21.3.  do 30.3)

Mars vlada vašom dekadom pa ste pravi predstavnik svog znaka, strastveni i energični. Sportskog ste i takmičarskog duha. Često ste i brzopleti jer vam nedostaje strpljenja i organizacije. Međutim, vrlo ste odlučni, hrabri i svakome volite da pomognete. Volite izazove, promene i putovanja, ali i svaki oblik zabave i druženja.

2. dekada ( od 31.3. do 9. 4. )

Sunce u vašoj dekadi vas čini optimističnom i toplom osobom. Imate veliko samopouzdanje i volite da svuda budete glavni, pa vam na poslu odgovara nadređena uloga. Širokogrudi ste, empatični, ali i ambiciozni pa u životu postižete odlične rezultate. Imate dara za govor i pisanje, a u poslu znate da se nametnete kao sjajan organizator.

3. dekada ( od 10.4. do 20.4)

Vašom dekadom vlada optimistični Jupiter pa ste osoba vesele i aktivne prirode. Volite društvo i zabave, a i lako sklapate poznanstva. Inteligentni ste i pronicljivi, volite sve da znate pa puno čitate ili se edukujete na neki drugi način. Obožavate filozofske rasprave, putovanja i akciju, a privlači vas i misao o životu u stranoj zemlji.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6 7