Da li je vaš život borba ili bajka? Za BLIZANCA je život IGRA, za LAVA bajka, a STRELAC se LOGIKOM i razumom PROBIJA kroz život.

Da li je vaš život borba ili bajka? Za BLIZANCA je život IGRA, za LAVA bajka, a STRELAC se LOGIKOM i razumom PROBIJA kroz život.

9 новембра, 2017 Off By takica

OVAN

Iako je vatreni znak, preduzimljivi Ovan u životnoj borbi uživa kao riba u vodi, jer voli izazove, neočekivane obrte i takmičenja, i to baš sa onima koji bi da se da se uhvate u koštac sa njim. Što više neko pokušava da savlada ili slomi impulsivnog Ovna, on će biti oprezniji ii smisliće način kako da uzvrati – ponekad milom, ponekad ne baš popularnim metodama, ali mora izaći kao pobednik. Ako mu ne uspe iz prve, ništa zato, to će mu samo biti ‘vetar u leđa’ da nastavi dalje.

BIK

Može biti i jedno i drugo, ali život je lep i takvim ga treba praviti, kad god je to moguće, a kad nije, tada će strpljivi hedonista Bik pokazati onu nesalomivu crtu svog karaktera koja se zove upornost. Zbog te osobine, on ume da se bori i ume da stvori i održava bajkovit ambijent za sebe i one koje voli, jer je tada istinski motivisan. Kada zapadne u finansijsku krizu, Bik bi je najradije prespavao, ali umesto toga, obično se snađe i uvek nađe rešenje.

BLIZANCI

Za njih je život uglavnom igra, pa inteligentni Blizanci plivaju kroz životne bure i oluje vrlo vešto i uvek se kao mačka dočekaju na sve četiri noge. Umeju da udese život tako, da im se okolina divi, a umeju i da se vrlo proračunato, bez mnogo napora, izbore za svoj deo kolača, bilo da se radi o poslu ili ljubavi. U suštini, boji se neuspeha, ali taj svoj strah prikrivaju urođenom duhovitošću.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4