Kako se horoskopski znaci ponašaju nakon raskida,ko pati, ko juri u novu vezu, ko se folira da mu nije ništa…

Kako se horoskopski znaci ponašaju nakon raskida,ko pati, ko juri u novu vezu, ko se folira da mu nije ništa…

1 новембра, 2017 Off By takica

Pročitajte kako se horoskopski znaci ponašaju nakon raskida ili razvoda: ko pati, ko juri u novu vezu, ko se folira da mu nije ništa…

Ovan

Ove osobe teško podnose raskid, ne mogu da prihvate da nešto nije bilo, da su  negde grešili i da neko ne želi da bude sa njim. Dobro je da faza ljutnje kod njih brzo prođe, kao i to da se ove osobe brzo ponovo „snađu“. Čak i da pate dugo, to niko neće znati. Oni nisu zlopamtila, iz svake veze ponesu ono najbolje i idu dalje.

Bik

Ove osobe vole stabilnost na svim poljima, zato se ne odlučuju lako da sa nekim raskinu vezu ili se razvedu. Uvek se trude da izglade sve probleme, da veza bude bez stresa. Raskid doživljavaju kao da im se pomerilo tlo pod nogama, čak i kada oni ostave nekoga. Ali, toliko vole sebe da neće dozvoliti da ih bilo šta predugo muči. Nakon raskida, bez obzira na bol, brzo dižu glavu i idu dalje.

Blizanci

Blizanci su u stanju da lako i brzo raskinu svaki partnerski odnos i da idu dalje. Objasne sebi da je tako bolje i da ta osoba nije za njih. Često ostaju u dobrim odnosima sa bivšim partnerima, a nikada i nikome neće pokazati u slučaju da pate.

Rak

Ovim osobama raskidi mnogo teško padaju. Stalno se vraćaju u prošlost, u stanju su da nekoliko puta raskinu i obnove vezu sa jednom te istom osobom. Kada jednom dožive ozbiljan ljubavni brodolom, teško se vezuju za neku novu osobu jer se boje da će opet biti povređeni.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3