Stvari koje muškarci nikad ne primećuju na ženama

Stvari koje muškarci nikad ne primećuju na ženama

31 октобра, 2017 Off By lokica

Samo prirodno!

Više cenim kada se vidi da je devojka negovana nego kada ima gomilu šminke na licu. Takva šminka je prvi pokazatelj da je neuredna i da joj je potrebna maska kako bi prekrila zapuštenost. Za mene je duga čista kosa pun pogodak!

Marko (25)

Ugašena strast

Bio sam u dugoj vezi pet godina. U početku se ona konstantno ulepšavala, peglala kosu, šminkala, a kako su godine prolazile, tako je i njena lepota. Malo se ugojila, nije se više spremala, čak je na kraju prestala da nosi i suknje, a to sam veoma voleo. Raskinuo sam baš zbog toga jer nisam želeo da dočekam kako će izgledati kada bude bila duplo starija. Naravno da je izgled važan. Ne više od toga kako se slažeš sa nekim, ali kada neko prestane da te impresionira, onda se ugase i te ljubavne varnice. Seksualne da i ne pominjem.

Zoran (30)

Zaljubljen u mane

Devojka me tokom seksa često moli da ugasimo svetlo. Ona misli da nije toliko zgodna i da će meni biti lepša ako smo u mraku. Kako ne shvata da baš volim da je gledam i da mi se sviđaju njene mane. Baš one je čine drugačijom.

Stevan (28)

Samopouzdanje

Ja stvarno ne vidim kada ona ima novu frizuru. Ne vidim ni kada joj se pokvari frenč. I mrzim tu reč i one trenutke kada ne može ništa da uradi jer je nalakirala nokte. Ne vidim višak kilograma i ne mogu da ocenim šta joj bolje stoji. Žene su opterećene izgledom. Mislim da bi trebalo da se opuste jer muškarci od svega najviše vole kada su žene sigurne u sebe.

Ivan (22)

Ženske bubice

Muškarci nisu opterećeni ženskim izgledom, već su žene te koje su time opterećene!

Goran (26)

 

 

Nastavak na sledećoj strani… 

Стране: 1 2