Budi smrtonosna zavodnica: 10 ubitačnih trikova da zavedeš bilo kog muškarca

Budi smrtonosna zavodnica: 10 ubitačnih trikova da zavedeš bilo kog muškarca

31 октобра, 2017 Off By takica

10 ubitačnih trikova da zavedeš bilo kog muškarca: Sviđa ti se taj dečko, ali nemaš ni najmanju ideju kako da flertuješ s njim? Ne možeš da prestaneš da razmišljaš o njegovim neodoljivim rupicama na obrazima i tim dubokim, plavim, magičnim očima.

Želiš ga i voljna si da učiniš taj prvi korak, ali se plašiš da ne napraviš budalu od sebe. Pa, možda je sve što ti je potrebno malo flert pravila. Naoružana sa ovim savetima, obećavam da će se taj dečko istopiti!

Neka ti uhvati pogled

Ovo je lični favorit. Ako vidim nekoga ko mi se sviđa, uvek mu to i pokažem tako što ga pogledam nekoliko puta, nadajući se da ću biti uhvaćena na delu. A kada me uhvati, uputim mu lukav osmeh, gledam ga još par sekundi i odvratim pogled. Ovo mu daje do znanja da si zainteresovana, a i jako je zanimljivo igrati se pogledima u prostoriji punoj ljudi. Samo nemoj dozvoliti da budeš uhvaćena kako ga posmatraš previše, bez obzira koliko je lep. To je već jezivo.

Budi razigrana

Ako si već toliko radila da bi popričala sa njim, samo zapamti da budeš vesela i razigrana. Flert mora da bude zabavan! Smeši se i pod tim ne mislim na lažni osmeh prodavačice iz supermarketa na ćošku. Mislim na pravi, topao osmeh, sa kojim izgledaš prijateljski nastrojena i vredna prilaženja. Izazivati ga razigrano je takođe dobar način da se opusti. Ali zapamti da on želi da čuje o njegovim “usnama crvenim kao ruža“. Ako ne pričaš prvi put sa njim, pokušaj da mu izmisliš nadimak. Nešto slatko, ali opet muževno, što će ostati između vas. I ne, princeza Jasmin nije dobar nadimak za dečka.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4