Horoskopski znaci i raskid: Ko se POVUČE, ko SMARA, a ko ne OPRAŠTA lako!

Horoskopski znaci i raskid: Ko se POVUČE, ko SMARA, a ko ne OPRAŠTA lako!

29 октобра, 2017 Off By Bojana

Razmišljaš da raskineš vezu u kojoj si sada? Pogledaj kako će ta osoba da reaguje…

OVAN

Rastanke preživljava veoma bolno, ali to ne pokazuje baš svima. Oseća se kao da je ostao sasvim sam na svetu, a sobzirom na to da veruje da je u ljubavi i u ratu sve dozvoljeno, neće tek tako da se povuče – pokušaće da ponovo pridobije vašu ljubav, i to svim sredstvima!

BIK

Ovaj znak veoma teško podnosi da bude ostavljen, ali će patiti u tišini, ne brinite, neće vas proganjati i moliti da se pomirite. Nastradaće samo njegovi ili njeni prijatelji, koji će morati da slušaju, dugo, dugo, kako je teško biti ostavljen.

BLIZANCI

Oni su navikli da ih svi vole, zato će biti u šoku kada ih ostavite, ali vam to neće pokazati. Takođe, patiće, veoma, ali o tome nikome neće pričati. „Idemo dalje“, njihovo je geslo, čak i kada im se srce „cepa“. Zato, ako rešite da se, možda, pomirite sa Blizancem, ne čekajte da vam da znak – krenite prvi u „napad“.

  RAK

Znaćete da je Rak ostavljen tako što će sedeti u kafani i piti, ili će sedeti kod kuće i pisati pesme. More suza će proliti ova emotivna duša, ali neće dosađivati onome ko ih je ostavio. I da se ne iznenadite – brzo će naći utehu. Veoma brzo!

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3