DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 25. Oktobar 2017.godine

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 25. Oktobar 2017.godine

25 октобра, 2017 Off By takica

Ovan

Ne dozvolite da zatrovane misli utiču da promenite mišljenje o nekome ko je vama blizak. Zbog planetarnog aspekta koje je danas negativan, sumnjaćete na najgore i biti negativni, ali nema potrebe. Vaša voljena osoba je neko ko vam ljubav uzvraća i možete slobodno da se opustite.

Bik

Planete će danas biti tako postavljene, da ća vas dovesti u situaciju u kojoj ćete biti potpuno zbunjeni. Neko sa kim ste bili bliski u prošlosti će doći u kontakt sa nekim iz vaše sadašnjosti i reći mu nešto što ne bi trebalo. Pronađite način da objasnite svom novom partneru da su to samo laži.

Blizanci

Kako dan bude prolazio, vi ćete biti sve sumnjičaviji kada je vaša voljena osoba u pitanju. Pokušajte da iskontrolišete svoju paranoju, jer je ona najverovatnije neopravdana. Ako zaista volite svog partnera prestanite to da radite, jer biste u suprotnom mogli da ga ugušite i oterate od sebe.

Rak

Danas ćete biti zbunjeni i nećete moći da vidite stvari oko vas realnim očima. I ono što je očigledno i normalno, vama će delovati zbunjujuće i čudno. To je zbog toga što i vi i druga strana krijete osećanja, sklonite veo tajni i prepustite se ljubavi koju osećate jedno prema drugom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3