NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP Od 23. – 29. Oktobra 2017. godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP Od 23. – 29. Oktobra 2017. godine

23 октобра, 2017 Off By takica

Ovnovi – Nedeljni Ljubavni Horoskop

Koji je vaš ljubavni put? Nemojte previše razmišljati i opterećivati se. Početkom nedelje neka vaš put bude put srca. Ono će vas odvesti na pravi put. Vi ćete želeti sredinom nedelje da sami prevaziđete neke nejasnoće i trzavice po pitanju života. To je upravo ono što vam je potrebno. Zaobiđite izlaske, alkohol, provod i viđanje sa neozbiljnim ljudima, samo da biste nadoknadili ljubav koja vam nedostaje. Posvetite se sebi i radite na tome da očistite svoj duh tokom ove nedelje. Ako ste u vezi, za vikend budite nežni prema svom partneru i tako ulepšajte i unapredite svoju vezu svoju.

Bikovi – Nedeljni Ljubavni Horoskop

Počektom nedelje vaš seksipil će dostići svoj maksimum i vi ćete sve oko sebe ostaviti bez daha. Mnoštvo ljubavnih ponuda, poziva, poruka će vam uneti dodatno raspoloženje i samopouzdanje, pa ćete prosto blistati. Oko srede ćete shvatiti nešto što vas je dugo opterećivalo. Stvari će vam napokon postati kristalno jasne. Svoju energiju u četvrtak ćete baciti u vetar. Verovatno ćete uzalud pokušavati da objasnite činjenice nekoj nedokaznoj osobi. Ne trudite se. U subotu u nedelju usporite, odmarajte i uživajte.

Blizanci – Nedeljni Ljubavni Horoskop

Romantična pitanja vas neće doticati sve do utorka uveče, kada će nalet jake, pozitivne energije i strasti da vas pokrene da promenite nešto po pitanju svog ljubavnog života. Ovo raspoloženje će vas držati i u sredu i četvrtak, pa ukoliko ste slobodni, verovatno ćete ići u lov za dobrom zabavom i partnerom. Ako ste u srećnoj vezi, radite na finesama i dovedite vaš odnos do savršenstva. Za vikend ćete biti zadovoljni rezultatima svog truda i verovatno biti u zagrljaju voljene osobe. U nedelju očekujte poziv od bivše ljubavi na koju dugo niste mislili.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4