KAKO IH OBORITI SA NOGU: Jarac mrzi emocije, Vaga voli fine manire..

KAKO IH OBORITI SA NOGU: Jarac mrzi emocije, Vaga voli fine manire..

22 октобра, 2017 Off By takica

Zavođenje po horoskopu: Romantičnoj Ribi ispričajte svoje doživljaje iz prošlosti, pričajte joj o ljubavi, zaigrajte na kartu osećanja. Bika zavedite suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namere.

Zavođenje je veština kojom se koristimo u pronalaženju partnera, a prilikom tog čina gestikulacijom, dodirima i govorima dajemo drugoj strani do znanja da smo zainteresovani. Svaki znak Zodijaka ima svoju taktiku zavođenja, ali i način na koji želi biti osvojen. Primenite pravu taktiku.

 

Ovan

Ako se želite romantično povezati s Ovnom morate biti odvažni. Osvojiće ga samouverenost i direktan nastup. Priđite mu, budite iskreni, recite mu šta vam je na umu. Ali to nikako ne znači da morate do kraja otkriti svoja osećanja. Igrajte toplo – hladno igrice. Ovan je lovac i zaintrigiraće ga vaša nedostupnost i neukrotivost.

Muškarac ovog znaka naprosto obožava hrabre žene. Gledajte ga ravno u oči, približite mu se, šapnite mu pokoju reč na uho, a potom se udaljite.

Ženi Ovnu postavljajte pitanja o tome šta voli, isprovocirajte je da priča o sebi, budite znatiželjni, počastite je pićem, a pre nego što se udaljite, ostavite joj svoj broj mobilnog.

 

Bik

Imajte na umu da ste naišli na osobu konzervativnog pogleda na svet kojoj materijalna sigurnost znači više od ljubavi. Smatraće da vas je upoznao tek kada preispita vaš odnos prema novcu, koliko zarađujete i u kakvom stanu živite. Za njega je to od presudne važnosti. Bik prezire predatore. Morate biti strpljivi, pokazati mu da vam se sviđa i pustiti ga da on učini prvi korak.

Muškarac Bik voli senzualne i ženstvene žene. Zavedite ga suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namere. Dinstajte ga na laganoj vatri dok se ne zapali.

Ženu Bika pozovite na večeru koju ćete joj sami skuvati i to u njenom prisustvu! Pošaljite joj na kućnu adresu buket crvenih ruža ili finu čokoladnu bombonijeru.

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Стране: 1 2 3 4 5 6