ODLAZE KAO DA NIKAD NISU VOLJELI: 5 znakova koji se ne plaše da TRAJNO izbrišu ljude iz svojih života…

ODLAZE KAO DA NIKAD NISU VOLJELI: 5 znakova koji se ne plaše da TRAJNO izbrišu ljude iz svojih života…

19 октобра, 2017 Off By takica

Ponekad postoje situacije u kojima je neophodno prekinuti ljubavnu vezu ili prijateljstvo zarad poboljšanja sopstvenog života. I ovo bi trebalo da bude vaš svesni izbor!

Ako vas je osoba povredila, ne dozvoljava vam da se razvijate i ometa vas toksičnim ponašanjem, verovatno je pametno da je udaljite iz svog života. Međutim, to nije uvek tako lako učiniti. Takva “akcija” je moguća kod nekih ljudi. Jedni to mogu učiniti bez žaljenja, drugi će malo oklevati, dok neki ljudi imaju strah da se usude na takav korak.

Predstavljamo vam znakove Zodijaka koji se ne plaše da trajno izbrišu ljude iz svojih života:

Ovan

Ovan se ne pridržava bilo čega što je nepotrebno u njegovom životu. Ako ste ga mnogo povredili ili još gore izdali, vi ste za Ovna zapravo umrli. Ovaj znak čak i ne troši vreme da sazna razloge, motive ili razmišlja o tome da li će vam dati još jednu šansu. Ukoliko napravite samo jednu veliku grešku, Ovan će vas bez razmišljanja izbaciti iz svog života. On smatra da je to za njega najbolje.

Bik

Za razliku od Ovna, Bik će posvetiti vreme i pažnju prilikom donošenja odluke o tome kako će se vaše prijateljstvo i odnosi dalje razvijati. Ali čim primeti da ne ide u njegovu korist, Bik neće oklevati i to će učiniti sa lakoćom. On samo nestaje sa vašeg horizonta, obrisaće vas sa svih društvenih mreža, bez pogleda unazad.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2