VEČERAS JE PUN MESEC U OVNU: Donosi VULKANSKU SNAGU, mir i spokoj! Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak!

VEČERAS JE PUN MESEC U OVNU: Donosi VULKANSKU SNAGU, mir i spokoj! Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak!

5 октобра, 2017 Off By takica

Večeras nas očekuje pun mjesec u Ovnu, što znači da će želja da pobjeđujemo dostići ovogodišnji vrhunac.

Večeras će mnogi od nas osjetiti ratnika u sebi koji neće stati pred izazovima, nego će uzeti i osvojiti sve što poželi.

 

Ovan, Rak, Vaga i Jarac će popustiti kočnice i prepustiće se strastima, bez obzira da li je riječ o ljubavnoj vezi, intimnom odnosu ili poslu.

Lav, Vodolija i Blizanci će samouvjereno predstavljati svoju istinu i svim snagama će željeti da se pokažu da su zapravo oni u pravu. Ipak, ukoliko ne budu oprezni, vrlo lako bi moglo da se desi da dođe do nepotrebne svađe.

Devici, Strelcu i Ribama se ispunjavaju slatki ljubavni snovi. Za neke od njih počinje razdoblje čvrste i stabilne ljubavne veze. Ako ste u dugoj vezi, priredite partneru slatko iznenađenje.

Za Škorpiju i Bika vrijeme je za poslednji, odlučni korak do cilja na kojem su dugo radili. Promovišite sami sebe, tražite ono što vam pripada!

 

Oktobarska lunarna eklipsa u zodijačkom znaku Ovna nosi izuzetno dinamičan i entuzijastičan tip energije. Neustrašivost i avanturizam koji su prirodno povezani sa zodijačim znakom Ovna biće u prvom planu aktivirajući snažne energetske uplive koje možete pozitivno iskoristiti za realizaciju planiranih aktivnosti.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3