IGRE ZAVODJENJA: Žena OVAN je NEUSTRAŠIVA prilazi prva,LAVICA zavodi OSMEHOM,Škorpija je KRALJICA flerta

IGRE ZAVODJENJA: Žena OVAN je NEUSTRAŠIVA prilazi prva,LAVICA zavodi OSMEHOM,Škorpija je KRALJICA flerta

4 октобра, 2017 Off By takica

Da li lako osvajate muškarca na kog ste bacili oko ili ipak mudro sedite i uvek čekate da on napravi prvi korak?

Jedno od glavnih ženskih oružja jeste njena zavodljivost. Ali i same žene različito shvataju pojmove zavođenja i flerta, a kako li je tek muškarcima… Dok se jedna kikoće ko luda na brašno, druga izbacuje svoje ženske atribute na videlo, treća se smeška tipu ko da je Mona Liza, a četvrta kao nezainteresovano vrti pramen svoje kose pa ga prodorno pogleda … Ima tu hiljadu i jedan modalitet, ali neki vrlo uspešno pale dok na ostale muškarci ostaju prilično ravnodušni. A jeste li svesni kako flertuje vaš znak?

OVAN

Žene rođene u ovom znaku su uporne i neustrašive. Ako žena Ovan vidi najboljeg frajera u klubu, ona će mu bez blama poslati piće. Čemu okolišanje, jer ona ga želi i nema nameru da sporednim kanalima dođe do njega. A muškarci padaju na to jer im je vaše samopouzdanje veoma seksi. Za neobavezni flert najpogodniji su vam muškarci u znaku Vage, Jarca i Ovna dok bi vam za ozbiljniju vezu više odgovarali Blizanac, Lav, Vodolija i Strelac. Škorpiju izbegavajte u širokom luku jer je njemu vaš stil zavođenja previše nametljiv.

BIK

Vi ste definitivno iz neke druge epohe i niste rođeni da zavodite već da budete zavedeni. Suviše ste slatki i fini, ali to nije mana, jer u moru predatorki muškarca možete privući upravo vašom nenametljivošću i neprenaglašenom ženstvenošću. Vaš maksimum u flertovanju je da mu nežno dodirnete ruku dok razgovarate sa tipom koji vam se sviđa. Za neobavezna viđanja najviše vam odgovaraju Škorpija, Ovan i Devica dok za trajniju vezu ipak bolje probajte sa Blizancima, Vagom ili Jarcem.

BLIZANCI

Žena u znaku Blizanaca u osvajački pohod ne kreće sa isturenim dekolteom i golim butinama. Njen glavni adut jeste njena komunikativnost. Ona lako sklapa poznanstva i pažnju suprotnog pola pre svega privlači svojom duhovitošću. Ona može da deluje mrtva ozbiljna a onda će odvaliti neki štos ili će konstatno začikavati osobu koja joj se sviđa. Za kratkotrajne avanture Lav, Devica i Škorpija su vam najprijemčiviji dok bi svoju srodnu dušu trebalo da tražite među Vodolijama, Vagama i Ovnovima.

…nastavak na sledećoj stranici…

Стране: 1 2 3 4