Za nju je porodica svetinja, idealna je za brak: Žena u ovom HOROSKOPSKOM ZNAKU nema premca!

Za nju je porodica svetinja, idealna je za brak: Žena u ovom HOROSKOPSKOM ZNAKU nema premca!

1 октобра, 2017 Off By takica

Izrazito osećajna, nežna, romantična, brižna, kreativna, strastvena, mirna, intuitivna, maštovita – sve je to žena Rak.

Ona je kovitlac osećanja, pa u jednom trenutku može da bude izuzetno tvrdoglava, u drugom popustljiva, u sledećem pak ljuta, a već u narednom blaga. Ima jaku volju i istrajna je, ali nekad zna da bude i vrlo rezervisana, pa je sklona da se povlači u svoj „račji oklop“ ako oseća da je neko uzrujava ili provocira.

Izrazitu osećajnost ne gaji samo prema vlastitim potrebama, već i prema potrebama drugih što je čini jednim od najsaosećajnijih horoskopskih znakova. I najmanju kritiku koja joj je upućena itekako će primiti k srcu i neće je lako zaboraviti. Krasi je duboka intuicija zbog čega vredi poslušati njeno mišljenje o nečemu ili nekome i onda kada se u prosuđivanju služi samo svojom intuicijom.

Ljubav i veze

Njen pojam savršenog partnera je neko ko voli da se mazi na kauču, gleda TV u dvoje i toči joj vino. Nigde se ne oseća bolje i sigurnije nego u svom domu, a porodica je za nju najveća svetinja. Po prirodi brižna i porodični tip žene, Rak uvek u vezi više daje nego što želi da uzme. Voli miran, stabilan porodičan život, a sigurnost i vernost su joj najvažniji u ljubavnoj vezi. (nastavak na sledecoj strani broj 2)

Стране: 1 2 3