Andjeoski horoskop za jesen: Šta vam NEBO SPREMA? Koja je andjeoska PORUKA za vas?

Andjeoski horoskop za jesen: Šta vam NEBO SPREMA? Koja je andjeoska PORUKA za vas?

28 септембра, 2017 Off By takica

OVAN:

Prošlost: :U prethodnom periodu mnoge Vaše zamisli, nisu se mogle ostvariti na adekvatan način, makar ne onako kako ste očekivali. Ma koliko djelovali snažno i moćno, iz prošlosti je kao lekcija ostalo to da poradite na svojoj sigurnosti i samopouzdanju, koji su već određeno vrijeme poljuljani, a poprilično negativno se odražavaju i na odnose i komunikaciju sa drugim ljudima. Zbog brojnih otežanja u periodu od prethodnih 4-5 godina, kao i (kod mnogih) velikih odricanja, u pojedinim situacijama upadnete u zamku da Vam je dosta više svega, nervozni ste i napeti, a to se jako negativno odražava na Vašu komunikaciju sa drugima. Kao da ste izgubili onaj poletnost i entuzijazam. Niste, samo Vam je neophodna promjena u životu.

Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Mnogi od Vas se osjećaju i ponašaju, kao da je vrijeme stalo. Neophodno je da podvučete crtu, vezano uz sve ne tako dobro ili izraženo negativno, što se događalo u Vašoj prošlosti, te nastavite hrabro dalje. Dobro zapitajte sebe – Što bi me to istinski ispunjavalo, što bi to u pravom smislu te riječi za mene predstavljalo sreću?.. pa onda, nema razloga ni za kakvo čekanje. I ozbiljno povedite računa o svom zdravlju.

Budućnost od naredna 3 mjeseca: Dolaze mnogo bolji dani. Nije sramota pasti, sramota je ne ustati. Ovaj period donosi vrlo značajne poduhvate ili više njih u Vašem životu. Ne odustajte više ni u jednom trenutku. Ne obraćajte pozornost na stavove okolice. Bilo bi itekako poželjno da se više bavite sportom ili kakvom drugom fizičkom aktivnošću.

Sretni brojevi: 2, 5 i 17.

Anđeoska poruka:  – Ti zaslužuješ samo najbolje! Dohvati zvijezde svojim željama i snovima; bez kompromisa.

BIK:

Prošlost: Vaš problem je nestrpljivost. Sve što ste započeli u prošlosti vrlo je stabilno i predstavlja pravi izbor za Vas. Samo se opustite i razmišljajte pozitivno.

Sadašnjost i bliska budućnost od oko 15 dana: Slušajte svoju intuiciju i hrabro nastavite tamo gdje ste započeli. Ovo je idealan period za sve što se tiče posla i jačanja materijalnog i financijskog segmenta. Tako, ukoliko razmišljate o nekakvom novom poslovnom poduhvatu i-ili poduhvatu koji donosi prihod, obavezno krenite u akciju, što prije. Ako očekujete priljev određene svote novca, vjerujete u najbolje. Jako je povoljno za riješavanje svih zaostalih dugova, kao i za kupnju pokretne imovine.

Budućnost od naredna 3 mjeseca: Ovaj period predstavlja za Vas izlaz iz jedne malo teže životne faze. Krajnje vrijeme je da raščistite sa svim što Vam stvara neugodne emocije i dovodi Vas u teška stanja. Vezano uz sve na čemu sada radite, čekaju Vas značajni pomaći ili izuzetno dobri ishodi. Učinite nove korake vezano uz sve što želite, i znajte da Vas očekuje samo najbolje.

Sretni brojevi: 3, 5 i 38.

Anđeoska poruka:  – Ja te vodim prema ispunjenju tvojih molitvi. Molim te slušaj i sledi korake na koje te upućujem kroz tvoju intuiciju, misli i snove.

 

 

…Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5 6