NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 25. Septembra – 01. Oktobra 2017 godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 25. Septembra – 01. Oktobra 2017 godine

25 септембра, 2017 Off By takica

Ovan

Ako ste početkom nedelje očekivali napredak po pitanju veze, verovatno ćete biti razočarani. Umesto da se nervirate zbog toga što partner ne preduzima ništa kako bi vas usrećio, postanite sebični i učinite nešto sami za sebe. U sredu i četvrtak distancirajte se od ljudi koji vam sole pamet po pitanju veze. Vaš odnos sa partnerom je isključivo vaša stvar. U petak i u subotu ćete se osećati sjajno. Zračićete gde god da se pojavite. Ukoliko ste slobodni, verovatno ćete imati pregršt ponuda. Važno je samo da se krećete među ljudima.

Bik

U ponedeljak ćete misliti na staru ljubav i pokušavati da pronađete odgovore na pitanja koja nisu rešena. Nemate ništa od toga. Okrenite se ka budućnosti, jer se u vašoj okolini nalazi neko kome se dopadate, ali nema habrosti da vam to pokaže. Vrlo je moguće da će baš u sredu ili četvrtak to da se dogodi. Vaša urođena strast će se probuditi za vikend. Ako ste u vezi vaš partner će zaista uživati u vama, kao i vi u njemu. Slobodni pripadnici ovog znaka neka vode računa da se ne zalete u nepoznato i ne uvale se u neku nevolju.

Blizanci

Početkom nedelje ćete biti puni obaveza i okupirani sopstvenim mislima, pa ćete zapostaviti partnera. To bi moglo izazvati niz problema i rasparava koje vama u svoj toj gužvi nisu potrebne. Pokušajte da razgovarate i objasnite svojoj drugoj polovini da niste vi krivi. U sredu ćete na poslu upoznati neku interesantnu osobu koja bi vam mogla pomutiti pamet. Vodite računa da se ne zanesete i ne dozvolite joj da vas prevari. Za vikend vam se smeše zvezde i sve oko vas će biti baš onako kako vi želite. Opustite se i uživajte.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4