BLIŽI SE KRAJ GODINE: Šta vaš znak čeka u zadnja tri meseca? Lavu dolazi ljubav kad se najmanje nada ,Vodolijama se vraća bivsa ljubav !

BLIŽI SE KRAJ GODINE: Šta vaš znak čeka u zadnja tri meseca? Lavu dolazi ljubav kad se najmanje nada ,Vodolijama se vraća bivsa ljubav !

23 септембра, 2017 Off By takica

Ko bi rekao da je 2017. godina već pri kraju? Donela nam je puno dobrih stvari koje treba da slavimo, ali i one loše preko kojih trebamo preći. Ono što je važno da zapamtimo jeste da se ne uči samo iz grešaka, već i iz uspeha.

Ovan

Polovica vašeg srca želi pustiti osobu koju volite, a druga se još čvrsto drži. Frustrira vas kada se sjetite koliko se već dugo vrtite u istom krugu, ali kao da to ne možete (ili ne želite) riješiti. Ne treba vam netko drugi reći da krenete dalje, to ćete napraviti kada osjetite da je vrijeme. Samo pazite da vam život ne prođe u čekanju.

Bik

Možda ste malo zbunjeni u posljednje vrijeme jer ne znate je li put kojim idete ispravan. To je sasvim u redu. Ne morate u svakom periodu životu znati što i kako, ali nemojte dopustiti da vas strah od neuspjeha zakoči. Možda sljedeća tri mjeseca vašeg života neće biti ono što očekujete, ali to ne znači da neće dovesti do nečeg boljeg.

Blizanci

Blizanci, vaš život je bio prilično turbulentan tijekom većine 2017. godine. Susreli ste se s promjenama na poslu, u ljubavi i životu općenito. Koliko god ste se bojali nekih odluka, one će se na kraju isplatiti. I možda nećete uploviti u novu vezu, ali ćete zato bolje upoznati sebe i ono što želite.

Rak

Kada biste jednom rječju trebale opisati ovu godinu, ona bi glasila ‘kako’. Kako ste uspjeli preživjeti sve što vam se dogodilo? Ne, stvari neće i dalje biti najgore, već sada slijedi ono najbolje. S nadolazećom jeseni i zimom, većina toga će se iskristalizirati i vi ćete doslovno ‘procvasti’. Ne morate čekati proljeće za to, piše net.hr.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3